• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

elektrikli süpürge de tercih ettikleriniz

ben bütün beyaz eşyalarımı bosch aldığım için elektrikli süpürgemide bosch marka aldım. benim için en önemlisi sessiz vee güçlü olmasıydı. ayrıca marka olarak bosch'a çok güveniyorum. henüz evlenmediğim için kullanmadım çeyizime aldım. ama tavsiye ederim arkadaşlar. modeli: BGS 62232 TOZ TORBASIZ ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE ROXX'X, fiyatı: 673 TL.. ben beyaz eşyalarımla birlikte aldığım için bu fiyattan değil biraz daha indirimli aldık..

arnica bora aldım bayram temizliğinde denemek için kullandım iyiki çok para verip başka bir süpürge almamışım dedim :)

benimde henüz elektrik süpürgem yok ve 300 tlden fazla para vermek istemiyorum. arnica borayı bende beğendim. çeyizim için aliyim mi. kullananalar önerisi olanlar ne dersiniz.

Kızlar bende sonunda süpürgemi aldım buradaki bütün elektrik süpürgesi görüşlerini okudum mağazalarda baktım özellikle phılıpsin maraton ve üst modellerine bayıldım ama çok pahalılar ne yazıkki daha çeyize alınacak beyaz eşyalar var açıkcası çok para vermek istemedim ve Beko bks5316 toztorbasız elek. süpürgesi aldım. 2300w emiş gücü 300 dü sanırım. Çeyize aldığımdan henüz kullanmadım çekiş gücünü görmek içn elimle denedim ve fiyatına göre çok iyi olduğuna inandım aldım. Fiyatı: 200 TL bilginiz olsun..

philips easylife 8144-01 olan modeli almayı düşünüyorum ben. toz torbasız bir model. 1400w ve emiş gücü 300w. fiyatı 300 e yakın. internet üzerinde düşük fiyatlı satan siteler var ama güvenemiyorum. darty'de geçen hafta indirime girmişti, 240'a yakın bir rakama inmişti, indirimi kaçırdım ne yazık ki :(( şimdi tekrar indirime girmesini bekliyorum. teknosa da 269, darty de 299 a satılıyor şu an.

arkadaşlar merhaba elektirik süpürgesi alacağız evde 4 kedi bir köpek olduğundan eskitmediğimiz süpürge kalmadı fakir 2 adet beko marka elektirik süpürgesi eskittik eski model rainbowda var ama orası burasını tak uzun sürüyor su hazneli ve kabloları falan bozuldu çok ağır kullanmıyoruz balkonda çürümeye tark ettik açıkcası
hayvanı olupta çekiminden memnun kalan bir elektrik süpürgesi kullanan var mı ya da tanıdıklarınız
fakir 2 bekoda daha uzun dayandı şaşırdım ayrıca bekonun teki hazneli fitreli ama ne olduysa bakınaya her şey tüm kedi köpek tüylerimiz fitresinde birikiyor bozuldunu varsayıyoruz :D:D:D

samsung kyllanıyorum evde köpeğimde var ama çokk memnunum yani kesinlikle tavsiye ederim fiyatı da çok uygun ve küçük kolaylıkla süpürge yapabilirsiniz.kime tavsiye etsem hayır duası aldım pet brush da var..

samsung kyllanıyorum evde köpeğimde var ama çokk memnunum yani kesinlikle tavsiye ederim fiyatı da çok uygun ve küçük kolaylıkla süpürge yapabilirsiniz.kime tavsiye etsem hayır duası aldım pet brush da var..
çok teşekkür ederim tam modelini yazarsanız çok sevinirim artık 2 yıldan fazla kullanalım istiyoruz birde hergün temizlemek zorunda kalıyorum haznesini performansı emiş gücü düşüyor keşke torbalı alsaydım diyorum temizlerken kıllar toz karışında çok beter oluyor hapşurma krizim tutuyor sonra
inşallah bizde memnun kalırız bizim için koltukları falan çekmesis çok önemli yerler o kadar değilde koltuklarda kıllar kalıyor hep arkasından fırçalamak zorunda kalıyorum
:26:
:17:

canım model unuttum evde süpürge şuan ben izmirdeyim. mavi ve bordo rengi var bendeki mavisi samsunga git görürsün hemen kampanyadaydı..

ayrıca küçük halı yıkamak için önereceğiniz halı yıkma makinesi varmı hemen kurutan susuz yıkayan varmıs sanırım adını bılmıyorum koltukları falanda yıkamak için

anneler gününde anneme bosch elektrikli süpürge almıştım modeli en düşük olanıydı ama ona rağmen gayet kullanışlı çekiş gücü çok kuvvetli

sevgili arkadaşlar ben arnica bora almayı düşünüyorumda sulu model acaba sesi çok mu fazla bir de temizliği reklamdaki gibi basit mi?
yani suyu doldur işin bitince suyu dök o kadar mı?

Back