inşallah canım ben aldığim diğer ürünlerde de philips tercih ettim onlar gayet iyi saç kurutma mkinesini falan bir iki kez denedim. süpürgelermizde güzeldir de inşallah güzel güzel kullanırız:))
inşallah canım ben aldığim diğer ürünlerde de philips tercih ettim onlar gayet iyi saç kurutma mkinesini falan bir iki kez denedim. süpürgelermizde güzeldir de inşallah güzel güzel kullanırız:))
ben THOMAS GENIUS S1 ECO Aquafilter kullanıyorum 1 yıldır. inanılmaz memnunum. thomasın daha pahalı modelleri de vardı ben eco yu tercih ettim. sulu filtreden de cok memnunum. bir çok bayan şikayet etmiş su filtresinden kesinlikle anlam veremedim ben cunku muthiş rahat ve temiz. hijyenden süphe duymuyor insna. tavsiye ederim. alman malı ürünlerden hiç sıkıntı duymadım bugüne kdr zaten :)
çok süpürge eskittim toz torbalılar dışarıdan aldığığı havayı ve tozu hava çıkışından tekrar dışarı veriyor sulu sistemde sadece yüzeysel temizliyor ama derinlemesine ve kalıcı temizlik istiyorsanız aura clenmax ihlasın temizlik ve sağlık robotunu tavsiye ederim benim eşim doktor gelen hastalarından da soran oluyor ve onu tavsiye ediyor hem uzun ömürlü hemde sağlıkla derinlemesine temizliki.eğer düşünürseniz size yardımcı olurum.
konunun üstünden baya zaman geçmiş ama alacak olanlara fikir olsun istedim bnde çeyizim için karcher ın süpürgesini aldım şu anda evdede kullanıoruz çok memnunuz