elektrik süpürgesi tavsiyesi...

nurbanu_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2010
119
1
46
İstanbul
kızlar elektrik süpürgesi almayı düşünüyorum sulu kesinlikle düşünmüyorum toz torbasız olanlarında performansını iyi diyeni hiç duymadım o yüzden torbalı düşünüyorum ama kararsızım marka ve model konusunda ... Sizin çeyiz için yakın zamanlarda aldığınız ya da çevrenizden duyduğunuz beğenilen model var mı????

Arcelik in 2500w i cikmis annem aldi cok memnun ben ise arcelik 2400w kangyru modelini kullaniorum bende memnunum

philips den şaşma derim ben yengem aldı kullanıyor hatta ben de kullandım çekiş gücü harika.. parkelere resmen yapışıyor süpürge.. zaten silmeye bile gerek kalmıyor.. ii bişey almak istiyosan philips al derim başın ağrımız en azından...

canım philips in hangi modelini kullanıyorsunuz???

ben 3 yıllık evlıyım o zaman beko dan almıstm modelını bılmıyorum berbat bırseydı zar zor dayandım gecen ay phılıps 9170 elekt supurgesı aldım...şimdiye kadar neredeydın dedımınanılmaz guclu bı supurge kesınlıkle tavsıye edıyorum...phılıps maratonu da tavsıye ederım..

ayrıca bi akrabamız arçelik aldı.. süpürgesi yeni daha .. gittiğimizde yere bişey dökülmüştü.. kullandım hiç çekmiyor canım ona göre düşünn

canım tam üstüne bastın bende ne zamandır onu takip ediyordum şuanda hepsiburada da indirmde 500 tl ye geliyor eğer onu alırsam oradan almayı düşünyorum tatlım ama memnun olmana çok sevindim :))

canım ben 9170 e baktım ama bu marathon serisi daha mı farklı ??? diğerlerinden farkı ne?

canım farklı mı bilmiyorum ama tek bildiğim süper birşey.. zaten philipsin bütün ürünklerini beğeniyorum... geçen hagta evkurda maraton süpürgenin kampanyası vardı 440 falan geliodu sanırım sen yine bi bak belki devam ediodur..

çok sağol canımmmm yarın ilk iş bakıyorum evkura gelişmelerden haberdar ederim.. :))

canım tam üstüne bastın bende ne zamandır onu takip ediyordum şuanda hepsiburada da indirmde 500 tl ye geliyor eğer onu alırsam oradan almayı düşünyorum tatlım ama memnun olmana çok sevindim :))

ben 650 tl ye aldım sanırım 700 tl olmuss hemen al kacırma derım...

eveet kızlar epeyce bir karasızlıktan sonra elektrik süpürgemi aldım maaş yatar yatmaz:)) tercihimi philips 9170 ten yana kullandım bakalım inş pişman olmam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…