Eldiven

İnşallah insallah mama veya ek gidaya gecsen bile inatla devam et emzirmeye acken değilde oyalanmasi icin bile ver memeyi belki oyun gibi algilar tekrardan alisir emmeye

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oyle yapiyorm zaten belki oyun icin olsa bile emer umuduyla her mama vermeden once deniyorm. Sagol cnm senin de sutun bol bol olsun insallah

Oyle yapiyorm zaten belki oyun icin olsa bile emer umuduyla her mama vermeden once deniyorm. Sagol cnm senin de sutun bol bol olsun insallah

İnşallah bebegin yeniden emer seni sutun cok cok gelir
Amin canim inşallah sutumuz hep bol olur

Bence biraz ozgur birakmak gerekiyor kendileri kesfetmeli. Benim bebegim 2 aylik aciktiginda bas parmagini yada elini emiyor o sekilde iletisim kuruyoruz aglamasibi beklemeden doyuruyorm. Artik ellerini yumruk yapmiyor emerken dokunuyor mama yerkende biberona elliyor ilk gunler cok korkuyordu yuzunude cizdi gozunude kasidi ama alisti artik daha cabuk ogreniyor tirnaklarini kisa tutun yeter ben bu sekilde yaptim ve bi sorun yasamadim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba
Benim de oglum 1 aylik. Ozellikle ilk zamanlar eldiven takmaya calistim fakat herdefasinda cikardi. Bogulma ihtimalinden korkarak ciziklere alismasi daha mantikli geldi. Elinden cikmayan 1 eldiven buldum onu da 2-3 sefer takmisimdir. Buna ragmen yuzunde hic cizik olmadi. Bu olmayacagi anlamina da gelmez :)
Ellerini emdigi icin elleri cogu zamn soguk. Uzuluyorum, arada isitmaya calisiyorum ama biliyorum ki hicbir cocuk ellerinden hasta olmaz...
Rutin tirnak bakimini yapip temiz tuttuktan sonra bir sorun olacagini dusunmuyorum.

Boğulma ihtimali nasil oluyo ki canim?
Iste bi erken cikaran anne daha bende sizin izinizden gidicem sanirim :)
Ellerini mi emiyo oyy yerim yaaa <3

Temmuzda doğum yaptım ben 1 ay taktım eldiven tırnağını kesmeye korktuğum için bide elini gözüne soktuğu için ara ara deniyordum elini gözüne sokuyormu diye baktım sokmuyo 1 aylıkken çıkarttım tırnaklarını kestim şapkayı da banyodan sonra takıyodum sadece

Arkadaşım seninde bebegin hayırlı olsun 3 ay eldivenlerini çikarmayarak hi&#263; iyi etmemişsin benim 8 aylık bebeğim var ve ben bu konuyu araştirmıstım bebeğinin ellerini ağzına gôtürme sebebi ellerini tanıma çabasî 40 günden sonra eldivenlerini cikarmak gerek endise etme tırnaklarini kestigin sürece hiç bişey olmaz bebekler herşeyi ağzıyla tanır önce ellerini ağzına gôtürecek yumruk şeklinde sonra parmaklarînı farkedecek hatta elini ağzîna götürüp parmağini ağzının içinde acîp kendini ögürtecek cok komik oluyolar öle..sonrasındada eline aldıgı gerseyi ağzina götürmek istiycek ellerine ve parmaklarîna uzun uzun bakacak ama sen bunlarîn hepsine engel oluyosun

İmza

Konak için banyodan yarım saat önce zeytin yağı sürüp bekletiyorsunuz sonra bebek saç fırçasıyla bebeğin saçînın ters yönüne doğru tarıyorsunu z konaklarîn çıktîğın ve azaldıgînı göreceksiniz gecene kadar her banyodan ônce yapabilirsiniz

İmza

Yaz sicaginda eldivenli durmakta baya zor olsa gerek en guzelini yapmissin canim demekki en gec 40 gun beklemek gerekiyo bende cikaricam artikk :)

Peki saf zeytinyagi mi markasi vs ne olmasi gerekiyo? Bide zeytinyagini surup ne kadar bekliyoruz?

Biz kardeşimi her gün yıkardık ellerini de eldivensiz tutmaya özen gösteriyorduk. Devamlı tırnak kesiyorduk. Sadece bir hafta takmış olabilirz hatta. Egzersizlerini yapıyorduk elleriyle bacaklarıyla oynuyorduk. 3 aylıkken yere sağlam ayağıyla vurabıliyordu. Çocuğu çocuğun yapamadığı şeyleri yapabiliyordu. ama hiç de motor gelişimi falan olmadı yani. 13 yaşında hala ayakkabılarını bağlayamıyor, eşyalarını katlayamıyor dana. Keşke o kadar uğraşmasaydık eldiven taksaydık da yüzünü çizdi çizmedi stresine girmezdik.

Peki saf zeytinyagi mi markasi vs ne olmasi gerekiyo? Bide zeytinyagini surup ne kadar bekliyoruz?

Saf zeytinyağî ama yoksa bebe yağıda kullana bilirsin yarın saat bekletmen yeterli sonra bebek fırcasiyla tara ve yıka sebamedin şampuanî ve diğer kozmetik ürünlerini. Pişik kremi vede bebej sütünüde tavsiye ederim

İmza

Guzel ilgi alakaka fakat sonu pismanlik.
1 haftda cok erken be canm rekor bi sure olsun pismanlik duyma ilgi sevgi gosteren bi aileye sahip sizin ufaklikta

Saf zeytinyağini nerden bulabilirkm bilmiyorum
Sebamed in bebe yagini kullanıyorum
Mustela nin da sampuanini
Bekleyip tarama okyibit denicem Teşekkür ederim canm

Guzel ilgi alakaka fakat sonu pismanlik.
1 haftda cok erken be canm rekor bi sure olsun pismanlik duyma ilgi sevgi gosteren bi aileye sahip sizin ufaklikta

Ablayla arasinda 14 yas olmasinin ballarini yasadi.
Annem torun muamelesi yapiyor. Yani aslinda motor gelisimi falan diyolar ya eldiveni cikarin derken onunla pek alakali olmuyor o tip seyler. Bizimki elleriyle yapmasi gereken her seyde su an cok geri yasitlarina gore. Senin de normal 40 gun. He rahatsz olursan takarsin yine bence.. cok strese girme onun icin..

Haklisin canim tadini cikarmak lazim anne olmanın no stres deneyelim bakalim nasil olcak duruma gore tekrar takarim dedigin gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…