- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.228
- 498
- Konu Sahibi Vivezlavie
-
Maaş kartını eşine mi verdin İpek
Vermeseydin sende de 300-500 bozukluk dururdu işteValla evlendiğimizden beri eşimde duruyor kartım. Ayrıca erkeğe boyun eğiyorum demek ki.
Geçen maaş kartımın süresi bitmiş haberim yok fabrikaya geldi de kredi kartı sandım almak istemedim. Maaş kartıymış meğer.
benim irkeğim en iyisini bilirVermeseydin sende de 300-500 bozukluk dururdu işte
Eşimin ya da benim maaşım söylediğin kadar değil ama ödemeler yapıldıktan sonra kalan para bir şekilde uçuyor; gezmeye gidiyoruz mazot,yemek zaten en az 100-150 tl, gezerken bir şeyler görünce de alıyorum kızıma kendime ya da eşim kendi alıyor. Biz de ayar olsa zaten birikmişimiz olurdu, karı koca ayarsızız.Valla yarım günde 400-500 harcıyorsan eşinin maaşının 50 bin falan olması lazım.
Ne alıyorsun mesela 400-500 e yarım günde gidiyor?
Hee her zaman olan bir şey değil yani..Eşimin ya da benim maaşım söylediğin kadar değil ama ödemeler yapıldıktan sonra kalan para bir şekilde uçuyor; gezmeye gidiyoruz mazot,yemek zaten en az 100-150 tl, gezerken bir şeyler görünce de alıyorum kızıma kendime ya da eşim kendi alıyor. Biz de ayar olsa zaten birikmişimiz olurdu, karı koca ayarsızız.
Savuracak paranın olması da güzel.Bende o da yok.Taksitli bir şeyler al,mecbur kal oraya vermeye.Bari boşa harcamazsın.
En güzeli borca girinEşimin ya da benim maaşım söylediğin kadar değil ama ödemeler yapıldıktan sonra kalan para bir şekilde uçuyor; gezmeye gidiyoruz mazot,yemek zaten en az 100-150 tl, gezerken bir şeyler görünce de alıyorum kızıma kendime ya da eşim kendi alıyor. Biz de ayar olsa zaten birikmişimiz olurdu, karı koca ayarsızız.
Göz görmeyince gönül almak istemez
İnternetten ya da avm den çok bakınma
Baktıkça alasın gelir
Merhaba bayanlar , yeni bir konuyla yine ben
Yeni bir maruzatım var , aslında yeni de sayılmaz :)
Senelerdir baş edemediğim bir sorun :)
Ben elimde paramı tutamıyorum.
Beni sürekli bir şeyler dürtüyor.
Saçma sapan şeylere para gidiyor haliyle.
Maaşı aldıktan sonra borçlara para gittikten sonra elimde 300-400 bişeyler kalıyor.
Ama ve lakin 1 hafta da bitiyor.
Sizler tutumlu musunuz , bu konu hakkında neler yapıyorsunuz ?
Değerli yorumlarınızı alalım bakalım
Eline alma parayı, hesabında dursunVallahi elime para geçince gözlerim fıldır fıldır
Maddi durumun iy
iyse dert etme
Bir daha gelmicez dunyaya
valla ben paranın nereye gittiğini bilmeden uyuyamam.Vallahi ya ,
Bir de para bittikten sonra şöyle bir bakıyorum elde tutulur bir şey de yok.
Zaten yarısından fazlası boğazıma gidiyor onu da açık yüreklilikle belirtmek istiyorum
Ne aldın ihtiyaç dışıYok valla kelin merhemi olsa kendi basina surermis
Gecen gun bir saatte 250 lira harcadim hem de ihtiyac disi seylere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?