ELDE PARA TUTMANIN YOLLARI

Ayın 15'i klişeleri :) valla ben de hiç tutamıyorum ya. senede 1 kere arabamın modelini yükseltiyorum kredi çekip onu ödüyorum öyle bişilerin sahibi oluyorum. tavsiye ederim :)

Vallahi bende araba borcu ödüyorum ama çok zor ödemesi , beni 2 senedir bitirdi resmen bitirdiiiii

Vallahi bende araba borcu ödüyorum ama çok zor ödemesi , beni 2 senedir bitirdi resmen bitirdiiiii

Al sana arabanın Km satış seviyesine geldi bile. Bu tür yatırımlar yapmak için biraz birikim olmalı. Ev neyse de durumlar kötüyse araba için uzun vadeli ödemeler bana mantıksız geliyor.

Kenara koyduğum parayı unutamıyorum , bütün mesele bu

Bunu araştıracağım , iyi fikir olabilir :)

En güzeli borca girin
Maaştan bir kısım borca girince, elde kalanla idare edersiniz
Bi ev konun vardı sanki, ne oldu o iş bilmiyorum
Bir kaç tane borç var zaten bir de bazı şeylerde kendimi frenledim,mesela parfüm filan almıyorum bitene kadar :)
Ev alınsa 10-15 sene bir şeyler feragat edeceğiz en önemlisi faize bulaşacağız. Kalsın dedik şimdilik.

Hayırlısı olsun
Altın hesabı olabilir belki birikim için
TL olunca daha kolay oluyo harcaması : )

benim elime kimse su dökemez,ama bende artık çokkk bunaldım,bir daha dünyaya gelmicem deyıp harcamaya başaldım,anam neymiş yıllarca para bırıktıcem dıye kendıme ettiğim eziyet,hoş huy çıkmıyor yınede atıyorum kenara,:)

Herşeyin ortası karar

Bu altın hesap işini mutlaka deneyeceğimm

Evet doğru bir bakış açısı aslında

Valla ben onu deniyim dedim , 1 hafta sonra kumbarayı açtım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…