• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elcintih'in küçük evinden görüntülerr

Bebeeem ben göremedim yaaa...
Albüme yklesene ordan bakayım

elcıncım hergun sıtedeyım ama bızım topık dagılınca kaybettık bırbırımızı..
bende bı degısıklık yok
yuksek lısansa basladım
musavırlık stajımı baslattım
ıs okul ev kosturuyorum ıste..
sen nasılsın nasıl gıdıypo evlılık zormuymus.. bende cok ozledım senı evını gorunce atladım hemen:)

evlilik güsel gidiyor canım ya ist. alışmaya çalışıyorum havası çok soguk bizim orayya oranla
oo sen baya ilerletmişsin canım ne güsel inş. sınavları güzelce veririsin ben 2011 gelinlri ypigindeyim orda takılıyom sen naptın sevdiceginle başladı dimi, bankadaa gel o topige orda görüşelim yaa senin yerin ayrı bende şekerimmm

evin çok güzel ve çok şirin. benimde ilk evlendiğim evin mutfağı aynen böyleydi. hakikaten zordu ama inan o evde yaşadığımız anılar yetiyo. aklıma her geldiğinde ilk göz ağrım diyemi içim bir hoş olur. seninde inşallah hep güzel anılarının geçtiği bir ev olur.

evt elcıncım sevgılım banakada cok sukur memnun o
ama henuz askerlık olmadııgndan dugun tarıhımız yok.buyaz gıdecek ıns.canım ya senınde yerın bende ayrı.cok ozluyorum bende topıkımızı.ugrarıım ıns.
senın esın naptı buldumu ıs.bıde duugun resımlerını koymayacaksmısın buraya canım?

evin çok güzel ve çok şirin. benimde ilk evlendiğim evin mutfağı aynen böyleydi. hakikaten zordu ama inan o evde yaşadığımız anılar yetiyo. aklıma her geldiğinde ilk göz ağrım diyemi içim bir hoş olur. seninde inşallah hep güzel anılarının geçtiği bir ev olur.

saol canım tşk ederim inş. canım inş. güzel olur herşeyyy

evt elcıncım sevgılım banakada cok sukur memnun o
ama henuz askerlık olmadııgndan dugun tarıhımız yok.buyaz gıdecek ıns.canım ya senınde yerın bende ayrı.cok ozluyorum bende topıkımızı.ugrarıım ıns.
senın esın naptı buldumu ıs.bıde duugun resımlerını koymayacaksmısın buraya canım?

ne güsel canım memnun olması yaa sevindim walla senin adına inş. tez zamanda gider gelir askere
sonra sizde yaparsınız düğün ne güsel olur canım albüme koymuştum sildim ama bay abir durdu albümde şimdi albüme yükleme yapamıyorum ama sana bir ara eklerim resim çok şükür eşimde çalışıyor canım eski iş yerinde memnunuz bizde

evın göze çok hoş geliyo ıyı gunlerde mutlulukla oturun inşallah...

Son düzenleme:
Canııım evine bayıldım maşallah ne güzel küçük huzur dolu :71:
resimdede süpersiniz :nazar: maşallah
eşya seçimleri süper zaten
ömür boyu mutlu olun inşallah yüzünüz hep gülsün :70:

bebemmm güle güle oturun inş.
evin çok güzell.:nazar:
yatak odası abajurumz ve takı asmaya mankenimiz aynı :)
sanıırm yemek masası üzerindeki dantel örtüde aynı
banyo dolaplarını çok beğendim tatlım.
halılarında çok hoş. resimlerde harikaa.
Rabbim güzel günlerde oturmayı nasip etsin.
darısı başımızaa

cnm evınde mutluluklar
sende kırmızılanmışsın
yatak odanın rengını begendım birde cok naturel gelıyor o renk banaa

Back
X