sessiz1 Rüzgarlar Şehri Prensesi Kayıtlı Üye 20 Şubat 2011 104 1 46 Azerbaycan 25 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi sessiz1 #1 Kizlar merhaba elbisemin yakasinda degisiklik yapmak istiyorum. Elbisem cicek desenli asagida 1-ci foto-daki gibi bogazi , ama ben 2-ci foto-daki gibi istiyorum acaba mumkun mu ? Elbiseyi mahv etmekte istemiyorum (((18: Son düzenleme: 25 Temmuz 2012
Kizlar merhaba elbisemin yakasinda degisiklik yapmak istiyorum. Elbisem cicek desenli asagida 1-ci foto-daki gibi bogazi , ama ben 2-ci foto-daki gibi istiyorum acaba mumkun mu ? Elbiseyi mahv etmekte istemiyorum (((18:
adaege17 Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Temmuz 2012 249 0 26 İstanbul 25 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi sessiz1 #2 İyi bir terzi çok da güzel yapabilir. Güvendiğin bir terzi varsa yaptır bence. Ben tekstil mühendisiyim güvenebilirsin
İyi bir terzi çok da güzel yapabilir. Güvendiğin bir terzi varsa yaptır bence. Ben tekstil mühendisiyim güvenebilirsin
sessiz1 Rüzgarlar Şehri Prensesi Kayıtlı Üye 20 Şubat 2011 104 1 46 Azerbaycan 26 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi sessiz1 #3 adaege17 .!.: İyi bir terzi çok da güzel yapabilir. Güvendiğin bir terzi varsa yaptır bence. Ben tekstil mühendisiyim güvenebilirsin Genişletmek için tıkla... cok tesekkurler. insallah bakalim yapa bilecekmiyiz ? sayende moralim yerine geldi ))))))))
adaege17 .!.: İyi bir terzi çok da güzel yapabilir. Güvendiğin bir terzi varsa yaptır bence. Ben tekstil mühendisiyim güvenebilirsin Genişletmek için tıkla... cok tesekkurler. insallah bakalim yapa bilecekmiyiz ? sayende moralim yerine geldi ))))))))
tontriko Rabbim sana emanetiz... Kayıtlı Üye 1 Nisan 2011 38.023 70.806 798 26 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi sessiz1 #4 suanki hali guzelmis aslinda :26:
sifaa Mucize Prenseslerim Kayıtlı Üye 28 Mayıs 2009 11.309 137 413 27 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi sessiz1 #5 her modele her kumaş uymayabilir mesela elbisenin kumaşı istediğin elbise yakası yapılsa bile hoş durmayacağını düşünüyorum bence iyi bir kumaş seçimi yapıp istediğin modelli elbiseyi terziye diktirebilirsin
her modele her kumaş uymayabilir mesela elbisenin kumaşı istediğin elbise yakası yapılsa bile hoş durmayacağını düşünüyorum bence iyi bir kumaş seçimi yapıp istediğin modelli elbiseyi terziye diktirebilirsin