- Konu Sahibi sila34
-
- #4.481
herkese hayırlı bi gün daha dogrusu akşm diliyorum
zebuşcum ben ufuk tıp a gidiyorum ayrıntılı ultrasonu soruyon galiba orda vardı 60 tl ücret ödüyon bide fırat ünv hastanesinde ayrıntılı vardı canım
şebnemcim nasılsın hayataım daha sık gel taammı
doğumum kışın tam ortası kısmetse canım,bende burda mahrum bır köydeyım cep bıle cekmıyor hastane 100km... mecbur gıdıcem anneme cnm...merkezde olsaydım evımde yapardım daha işime gelırdı cnm ama ıste sartlar...günaydın kızlar. nevin hadi hayırlısı bakalım geliyo nazlı bebişimiz desene.
ank06 hoşgeldin ablam. nasılsın, epeydir sesin çıkmıyodu. geçen şu tariflerinden damla sakızlı tatlını denedim. çok hafif ve kıvamı yerindeydi,çok beğendük,löp diye yuttuk.
dimple bak bizim topik coşmu valla ne güzel. bir ara senle ben yürütür olmuştuk.
özebuscum sende o dönemi ailenin yanında geçireceğin için çok şanslısın. gerçi ben 2.ye nasipse kendi evimde ve annemle,teşrif ederse kayınvalidemle ama kesinlikle kendi evimde düşünüyorum. tabi bunlar kısmettttttttttt.
neyse kızlar ben kaçtım, kk'ya buraya ara ara girerim yine ama kk'ye eskisi gibi sık takılmayacağım ekimde üds yabancı dil sınavım var, ramazanda olsa inekleyeceğim, doktora için bu sınavı vermem lazım. eğitim şartttttttttttttttttttttttttttttkaydirigubbakcemile5
canım esım ızın alınca gıdıcez ınsallah... yardımcı olmaz mısın hemde nasıl oldun,elazıgı pek bılmıyorum cunku... cok tesekkur ederım cnmmmrb hanımlarr güzel bi hafta diliyorum
özebuşcum naptın dr işini gittin mi inş yardımcı olmuşumdur allah sendende razı olsun
kız nevinnn nişan geldi demekkk ayy heyecan yaptım inş herşey yolunda gider saglıkla kucaklarsın
damla ve burda olupta gelmek isteyen arkidişlerim nevinin bebeği gelsin görmeye gidelimm ben ddoğsun giderim hemen allah nasip edersede hani hep birlikte yani nevin doğsun toparlansın bayramdan sonra nevine bebek görmeyeee gidelimmm ne diyonuzz sonrada dimpleye gidekk:))))))sonrada özgüle özebus felan sonradaaa banaaa gelirsiniz inşallahhhhh:)))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?