Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkürler damla
inşallah duaların kabul olur
canım hosgeldın...arkidişlerimmm nasılsınız özebuscummm dimplecimmm ranacımmm alisimmmmm veee nevinimmmmm ve tabikiii diğer arkidişler nedisiizzzzz
kızlar ramazanda açıkmak nedir bilmiyorum ama susuzzzluk çok fena yaaaa dayanamıyorum akşam oldugunda bayılacak gibiyimm resmennn
ayy özebuss bebişinnnii yerim seninn:)))
hayırlı olsun ikisine de bebekleri..Allah tez zamanda bana da nasip etsin İNŞALLAH :) benim iki düşüğüm oldu da ondan öyle diyorum..sen elazığda mı yaşamayı tercih ederdin??ailen burda mı:uhm:
saol canım benım...Allahım tez zamanda hayırlısıyla sana da nasıp etsın canım...
damlacım inşallah Rabbim taz amanda seninde gönlündekini hayırlısıyla verir. burda olmak benim tercihim değil aslında eşim doktor uzmanlığını ankarada kazandı. ha bu işime geliyormu tabiki geliyo.,zira kayınvalidem benden bende ondan pek haz etmeyiz:)))))
aminn..çok sağol..senin doğum nezaman,sağlıkla gelir bebeğin inşallah..
amin canım ınsallah Allahım ona saglık versın... dogum kısmetse normal olursa kasımın son haftası cnm... eylulde Allah ızın verırse annemın yanına gıdecegım dogum ıcın...
iyi geceler damlacım nasılsın :))
bende elazığda yaşıyorum :))
Aaaaa..sahi mi???:))):1shok: