- Konu Sahibi sila34
-
- #3.601
yok anacım senin dükkanda bi vazo gibi obje almıştım kadın vücuduna benziyo kahverengi ortasından yeşil ve açık kahve renk geçiyo boynundada kolye gibi bişey var :))) uğrarım bigün yanına
ama hbe vermeden gelirsem sende yemek yemişsen olmazkine nolcakkk:))neyse hber veremmm bariiii:))
karnesi iyi heppppisiiii 5:)) hımhımm arabayı ben kullanıyorum noldukine??günaydın hatunlaropuyorumnanaktan sbnm oğluşunun karnesi nasıl. bu arada arabayı kendinmi kullanıyosun.
ok yarın ist gidiyorum gideyimmm geleyimm gelirim okbak işte haber vermen şartt beklerim valla çokta memnun olurum..:dance:
iiyim kızlar sersem gibiyim bekliyoruz böyle evde
gün geçiriyoruz bebeğin kalp atışlarını görmek için...
sizlerde iisinizdir inş.
iyidir sbnmcim. ne olsun. iş güç işte. kayınvalidemler burdaydı geçen hafta gittiler. burdayken bide kayınpederim ameliyat oldu. onunla uğraş filan derken zaman geçti. sen ne ediyon.oğluşun nasıl? dün özebusa özelden msj attım nerdesin sen kız diye bu ara pc'ye çok takılamıyomuş ama cumadan sonra yine berabermişiz.
hehehhehe bugun gec kaldım azcık uyuyayım dedıydımm :)))hoşgeldin özebuscum. valla özledik. demekki seni taciz etmek lazımmışkaydirigubbakcemile2
saoll bebem hosbuldum,acısını cıkartacagım valla cokk uyuyacagımmmmmzemuszemuskarnesi iyi heppppisiiii 5:)) hımhımm arabayı ben kullanıyorum noldukine??
ok yarın ist gidiyorum gideyimmm geleyimm gelirim ok
allah iyilik versinn canım
özebüscüm hoşgeldin canım iyi dinleneyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?