Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar 2.sayfaya düşmüşüz. ohaoldumsmile nerdesiniz ya? dimplecım bebişin nasıl? nevin senin durumun nasıl oldu? sbnm ankarayada uğra dönüşte. gel misafirim ol.özebus sen napıyon? tatil zamanı,keyfini çıkar. 2323 sen nasılsın?
slm kızlar ben iiyim herşey yolunda çok şükür
alişim geçmiş olsun
şebnem oh ne güzel ya ben evden çıkmıyom çok heveslendim bir kerecikte benim için gez...
dimple bebiş büyümüştür
aykızz doğum yaptımı acaba
çok güzel hatun güzelliğiniz üzerinizdemi bugün :) seni görmeye gelecem bi gün inş. nickten sonra daha çok merak ediyorum seni..
ozebus sende iisindir inş. canım...
canım sABAH sabah buzlu su istiyor :)))
valla ne yapayım. geçen hafta sağ ayağım sabah bi kalktım üstüne zor basıyorum. 3 gün izin aldım işe gitmeden istirahat ettim evde. şimdi çok şükür iyiyim. herhalde bizim sıpayı artık kucağıma alırken zorlanıyorum.
dogru cnm haklısın,bende tatılde old ıcın bu ara yogunlastı mısafır olaym,sende haklısın bende bırde cocukta yok o yıuzden ıyı oluyor mısafır arada...sağol özbuscum. misafir olayı memlekette olmadığım için bende yok. e bide hafta içi hergün işte olunca kökten rafa kaldırdım.haftasonunuda kızıma,temizliğe ayırıyorum ancak.
slm kızlar ben iiyim herşey yolunda çok şükür
alişim geçmiş olsun
şebnem oh ne güzel ya ben evden çıkmıyom çok heveslendim bir kerecikte benim için gez...
dimple bebiş büyümüştür
aykızz doğum yaptımı acaba
çok güzel hatun güzelliğiniz üzerinizdemi bugün :) seni görmeye gelecem bi gün inş. nickten sonra daha çok merak ediyorum seni..
ozebus sende iisindir inş. canım...
canım sABAH sabah buzlu su istiyor :)))
tatlım nası geleyim ki uçakla dönüş ama ankaraya gelirsem tanışalım okkızlar 2.sayfaya düşmüşüz. ohaoldumsmile nerdesiniz ya? dimplecım bebişin nasıl? nevin senin durumun nasıl oldu? sbnm ankarayada uğra dönüşte. gel misafirim ol.özebus sen napıyon? tatil zamanı,keyfini çıkar. 2323 sen nasılsın?
burada güzel hava açık
ozman bugüngeneçokkirliyimm :)))))) nickin