El yapımı seramik çalışmalarım ile ev dekorasyonu

Saye1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2010
10
0
36
Bursa
Merhaba
1 yılı aşkın süredir ev dekorasyonunda kullanılmak üzere seramik ile uğraşıyorum.Paylaşmak istedim.
Sevgi ve saygılarımla

Saye

Eklentiler

• $adsız1.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 322
  • $subat 2010 240.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 1.041
  • $subat 2010 334.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 252
  • $subat 2010 260.webp
    4 KB · Görüntüleme: 269
  • $subat 2010 198.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 279
Nazar ağaçlarına bayıldımmmmmmmmmmmmm ve sondaki çiçekli tabloya emeğinizesağlık

Teşekkür ederim.Bahsettiğiniz çalışmamın ismi Melek ve oldukça büyük bir rölyef.Ben onu ders almaya başladıktan sonra 2.çalışmam olarak yapmıştım.Ve tam 2 ay sürmüştü.

Gerçekten harika büyük bir emek olduğuna ne şüphe:) Çalışmalarını takip edeceğim canım.

Son yaptığım çalışmalarımı paylaşıyorum.
Ayna çerçevesi ve çanaklar....
Sevgiler

Eklentiler

• $yaprakayna.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 141
  • $subat 2010 279.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 140
  • $subat 2010 222.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 131
Çok güzel olmuşlar, ellerine sağlık. Aslında uzun zamandır ben de bu işle uğraşmak istiyorum; ama zamansızlık nedeniyle bir kursa gidemedim. İlk fırsatta öğreneceğim.

Ayna çerveçesi güzel görünüyor ama keşke biraz daha yakından çekseydiniz

hocanınız mı size bu çalışmayı yap diyor yoksa siz mi bunları belirlediniz ?

teşekkür ederim.
ben şu anda ders almıyorum.
yapmak istediğim şeyleri yapıyorum.
resimleri daha büyük eklemenin bir yöntemi var mı?
ben eklenti olarak gönderiyorum.
nasıl yapmalıyım?

anladım =) o zaman çamuru kendin alıyorsun fırınlama ve sırlamayı nasıl yapıyorsun ders aldıgın atölyeye mı götürüyorsun ?

ekleyecegin resimleri hızlıresim ya da imagehack sitelerine girip yukleyebilirsin

boyutlarında ayarlayabilirsin

ay canımhepsi mükemmel olmuş hepsi bir harika. ellerine sağlık valla canım ne kadar güzel şeyler bittim vallahi. ben 2. nazar boncuklu ağaca bayıldım. yapıp satmayı düşünüyormusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…