el yapimi bebek sekerleri bebegimizin ilk.dis sekerleri

sabunlardan kuzu 2.5 tl. melek kanadinda bebek 5 tl. dis 1 tl. kapisi susu 17 tl. terlik 25 tl. tac 5 tl. eger internetten bengendiniz baska modellerde varsa istege gore yapilabilir. eger sabunlari paketli ve suslu isterseniz fiyatlar degisir. umarim yardimci olabilmisimdir. iyi gunler.
Canim sen mi yapiyosun bunlari

Ben terlik ve taci cok begendim farkli modellerde yaparim demissiniz ben baksam netten farkli seylere uygun okursa sizin icin yaparmisiniz ve terlikte dediginiz gibi yaz olacagi icin daha ince bisey mi yaparsiniz
olur tabi bulabilecegim malzemeler olursa yaparim.ancak ucretlendirme nasil olur farkli modellerde bilemiyorum malzemeye gore belirledigim icin

Canim sen kendi yaptigin tac ve terlikten yaparmisin bana ben internetten baktim cesit cok olunca kafasi karisiyi insanin en iyisi senin yaptigin olsun onlarda cok guzel

ucreti havale ile yollarsiniz ben kargoya veririm. isterseniz numarami veriyim ozelden. watshaptan fotoyu atabilirsiniz. ben urunleri hazirladiktan sonra size bir fiyat belirlerim. eger uyarsa parayi yollarsiniz bende kargoya veririm. cunku urune gore fiyat degisir. taktir edersinizki bir maaliyeti var.ve bunu malzemeleri almadan belirleyemem

Tamam canim senin simdi kendi sayfanda paylastigin tac ve terlik ne kadar sen gonder numarani watshaptan yazisalim

Whatsup yok malesef. Özelden yazayım
kucuk bi melegin inci gibi disleri darisi diger dis cikarmayi bekleyenlere:-)
20150206_162242.jpg

bebegimin kapi susunu sekerlerini kendi tacimi terligimi .kendim.yaptim.sizde el emegi ve orjinal sekerler(sabundan vs.) veya bu gibi urunler yaptirmak isterseniz bebisleriniz icin uygun fiyata yardimci olurum hanimlar:-)kendi el.emeklerimi.koyuyorum sizin icin sabunlar ornektir sadece bu kaliplar mevcuttur:-)50 tane ve uzeri siparislerde 10 tane bebek sekerini ucretsiz yapiyorum.:-)Ankara ici elden teslimat yapilabilir.diger sehirler icin kargo aliciya aittir.

Merhaba,

Ankara'nın neresindesiniz acaba?

Terlik tac takimini dusunuyorum daha 22.Haftamdayım riskli bi gebelik geciriyorum insallah hersey yolunda gider ve ben siparis verebilirim bu arada ikizlere ozel tasarımlarınız nasıl oluyor terlik tac takiminda kiz erkek olunca:)

lohusa tacı ve terliğini çok beğendim ama terliğin yazlık versiyonu var mı acaba .

Merhaba, emeğinize sağlık çok zevkli şeyler.. Taç ve terliğin mavi versiyonunun fotosunu da ekleyebilir misiniz??

Ben terlik ve taci cok begendim farkli modellerde yaparim demissiniz ben baksam netten farkli seylere uygun okursa sizin icin yaparmisiniz ve terlikte dediginiz gibi yaz olacagi icin daha ince bisey mi yaparsiniz
yeni.terlik.modellerimiz coook yakinda eklenecektir..

mevcut terlik renklerimiz pembe acik mavi gri beyazdir.maliyeti fazla oldugundan talep edilirse suslemesine baslayacagim suslemesine gore 45 ile 50 tl arasi fiyatlandirilacaktir.(terlikler ilk sayfamdaki kapali terlikdendir not:2.el.oldugu icin onu daha dusuk fiyattan verdim)

Back