Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sir ağdayı şiddetle tavsiye ederim ben de...henüz makinesini almadım ama vivol diye bir markanın tam seti var internette...kullananlar çok memnunmuş...45YTL civarı fiyatlı...ben sadece ağdaları aldım cezvede ısıttım... öyle de yapılabiliyor ancak çabuk soğuyor ve tekrar ısıtmak gerekiyor...bu yüzden ısıtıcısıyla almak çok daha pratik arkadaşlar...15 dakikada tam bacak kol ve genital bölge temizliğini yaptım...yok böyle bir rahatlık...tavsiye ederim...
Evde hazırlanabildiği gibi, ılık ağda olarak kavanozlarda da satılmaktadır. Tüyleri kökünden alır ve yenilerinin daha yumuşak çıkmasını sağlar.
Tüylerin yeniden çıkışı: 3 hafta.
Riskleri: - Elle uygulandığı için diğer ağdalara göre daha fazla deneyim gerektirir. - Diğer ağdalara göre daha fazla çaba ve zaman gerektirir.
Uygulama önerileri: - Başlamadan önce cildinizin temiz ve kuru olduğundan emin olun. - Ağdayı küçük parçalar halinde ve fazla inceltmeden yayın. - Hemen çekmeyin, elinizle hafifçe bastırarak tüm tüylere yapışmasını sağlayın. - Tüylerin çıkış yönünün tersine doğru hızla ve tek harekette çekin; daha az acı duyarsınız. - Temizliğiniz bittikten sonra cildinizi ılık suyla yıkayıp nemlendirin. NOTaha önce yazıldıysa kusura bakmayın:
konunun üzerinden baya geçmiş ama yeni gördüm. cnm resmini yolladığın makinenin markası wax warmer demissin ben onu bulamadım internette, fisfisfis vivol'un ağda seti varmış, ondan mı alsam acaba kullanımı zor mudur?
el agdası cok kirletiyor etrafı heryerı o yuzden ben bezle olanı tavsıye ederım ama malum bolge ıse yapma derım ben philipsin epialtorunu kullanıyorum ama malum bolgeyı beyaz latex eldıvenle /dr eldıvenı) parca parca almanı tavsıye ederım hem tertemız oluyor hemde acımıyo super ...bır kez denemelısın