- Konu Sahibi gurtmingotam
-
Sağol canım bnmellerine sağlık çok güzel görünüyor
Sağol hippomVayy ilk tariften el açması erişte
Ellerine sağlık cnm işimi zorlaştırdın :))
İnş emeklerinin karşılığını alırsın
Sağol cococum sizleri eline su dökemem ben canımgurtmingotam ellerine sağlık aslicim yine dokturmussun cok guzel olmus.ama ben sana bi tavsiye vercem.bana kalirsa fotograf cekiminden dolayı yemeklerinin kendini cok gosteremedigini düşünüyorum ben nedense.yani eğer birdaha yemek yaptığında ya gündüz güneş ışığının vurduğu aydınlık bir zamanda cek fotoyu,ya da mutfakta degilde salonda beyaz aydinlik ışıkta cek.oyle kendini daha cok gostericek bence ❤
Sağol kuzum çok teşekkür ederimEllerine sağlık tatlım güzl görünüyor bol şans
Oyy kurban olurum seni vereneSağol cococum sizleri eline su dökemem ben canımdoğru haklısın mutfakta çekmiştim sunumu akşama anca hazırladım hep ondan oluyo güneşte olsa daha güzel çıkardı kesin
Oyy kurban olurum seni vereneasıl ben senin eline su dökemem canim benim emin ol.❤❤
Sağol sidelyacım beğenmene sevindimOhh miss gibi erişte. Sunumun da yemeğin de çok güzel canım
Çok teşekkürler beğenmenize sevindimÇok güzel görünüyor.Bu saatte buraya gelmemeliydim.
Ellerinize ,emeğinize sağlık.Bol şanslarınız olsun...
Çok teşekkürler beğenmenize sevindimÇok güzel görünüyor.Bu saatte buraya gelmemeliydim.
Ellerinize ,emeğinize sağlık.Bol şanslarınız olsun...
Canim benim melek kalplimDeme öyle canım utandırıyorsun beni:) olur mu öyle şey hepimiz çok marifetliyiz kadınların hepsi yapamayacağımız iş yok :)
Sağol canım bnm valla tadı güzeldi tuzunu az koymuşum birazck kendim yedim aldım kilolarıEline sağlık canım tadı da görüntüsü kadar harikadır eminim
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık canım,başarılar
Sağol miyavım teşekkür ederimEllerine sağlık canım yarışmada başarılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?