- Konu Sahibi gurtmingotam
Ellerine sağlık tatlım güzl görünüyor bol şans
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım bnmellerine sağlık çok güzel görünüyor
Sağol hippom Eminim ki benden daha iyileride çıkacak çünkü herkes birbirinden hamarat maşallah :) sadece merak ediyorum birinci olunca nasıl oluyo o süreci merak ediyorum heyecanı tattım da bide onu tadayım istiyorum hepimiz istiyoruz bide yemeklerimin beğenilmesi çok hoşuma gidiyorVayy ilk tariften el açması erişte
Ellerine sağlık cnm işimi zorlaştırdın :))
İnş emeklerinin karşılığını alırsın
Sağol cococum sizleri eline su dökemem ben canım doğru haklısın mutfakta çekmiştim sunumu akşama anca hazırladım hep ondan oluyo güneşte olsa daha güzel çıkardı kesingurtmingotam ellerine sağlık aslicim yine dokturmussun cok guzel olmus.ama ben sana bi tavsiye vercem.bana kalirsa fotograf cekiminden dolayı yemeklerinin kendini cok gosteremedigini düşünüyorum ben nedense.yani eğer birdaha yemek yaptığında ya gündüz güneş ışığının vurduğu aydınlık bir zamanda cek fotoyu,ya da mutfakta degilde salonda beyaz aydinlik ışıkta cek.oyle kendini daha cok gostericek bence ❤
Sağol kuzum çok teşekkür ederimEllerine sağlık tatlım güzl görünüyor bol şans
Oyy kurban olurum seni verene asıl ben senin eline su dökemem canim benim emin ol.❤❤Sağol cococum sizleri eline su dökemem ben canım doğru haklısın mutfakta çekmiştim sunumu akşama anca hazırladım hep ondan oluyo güneşte olsa daha güzel çıkardı kesin
Deme öyle canım utandırıyorsun beni:) olur mu öyle şey hepimiz çok marifetliyiz kadınların hepsi yapamayacağımız iş yok :)Oyy kurban olurum seni verene asıl ben senin eline su dökemem canim benim emin ol.❤❤
Sağol sidelyacım beğenmene sevindimOhh miss gibi erişte. Sunumun da yemeğin de çok güzel canım
Çok teşekkürler beğenmenize sevindim.çok haklısınız bu yarışmalara katıla katıla kilo aldımÇok güzel görünüyor.Bu saatte buraya gelmemeliydim.
Ellerinize ,emeğinize sağlık.Bol şanslarınız olsun...
Çok teşekkürler beğenmenize sevindim.çok haklısınız bu yarışmalara katıla katıla kilo aldımÇok güzel görünüyor.Bu saatte buraya gelmemeliydim.
Ellerinize ,emeğinize sağlık.Bol şanslarınız olsun...
Canim benim melek kalplimDeme öyle canım utandırıyorsun beni:) olur mu öyle şey hepimiz çok marifetliyiz kadınların hepsi yapamayacağımız iş yok :)
Sağol canım bnm valla tadı güzeldi tuzunu az koymuşum birazck kendim yedim aldım kilolarıEline sağlık canım tadı da görüntüsü kadar harikadır eminim
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık canım,başarılar
Sağol miyavım teşekkür ederimEllerine sağlık canım yarışmada başarılar