Bende de var yıllardır ama.cok rahatsız edıcı Bır durum.senı ıyı anlıyorum ve asla geçmıyor psıkoljıyı bozuyor.kimlerde bu sorun var bıktım artık kalp ritmim bir saniyelik bozuluyor çok telaşlanıyorum anksitiye mevcut doktora gitmekten bıktım
Doktor ne dediBende de oluyor. Önceden günde 1 2 kez, bazı günler hiç olmuyordu ama 2 gündür sıklaştı. Haftaya kontrolüm var bakalım ne olacak. Bana da 24 saatlik holter takıldı ama o esnada hiç olmadı o yüzden normal dendi.
Bende anksitiye var çok zor durumdayımBen ektrasistolü yendim ! Yani hala arada sırada oluyor ama önceden çok sık oluyordu, çok mutsuzdum. Her gün en az yarım saat olacak şekilde ağaçlık bir yerde veya sahilde derin nefesler alarak tempolu yürüyorum. Yürüyüşü aksattığım gün ekstrasistol geri geliyor :) bu yüzden yürüyüşü alışkanlık haline getirdim. Yürüyüş yapmak boynuma, sıratıma da iyi geliyor, ayrıca kilo almama da engel oluyor. Dilerim siz de bu alışkanlığı edinebilir ve kurtulursunuz. Sağlığınıza !
Bir günün nasıl geçiyor, neler yapıyorsun?Bende anksitiye var çok zor durumdayım
Hep evdeyim malesef yaptığım birşey yokBir günün nasıl geçiyor, neler yapıyorsun?
Bu ekstrasistol ne sinsi bişeymiş yahu en olmadık zamanlarda yokluyor.ben bu atışlardan değil kendi paniğimden gidicem bi gün.ne zaman olacak diye bekler oldum bi an olsun aklımdan çıkmıyor.özellikle uzandığımda ve oturduğumda oluyor,doktora gitmeye de korkuyorum uzun zamandır yaşıyorum ciddi bir problem olsa şimdiye kadar ortaya çıkardı diye düşünüyorum..nasıl kurtulacağız bu illettenBen ektrasistolü yendim ! Yani hala arada sırada oluyor ama önceden çok sık oluyordu, çok mutsuzdum. Her gün en az yarım saat olacak şekilde ağaçlık bir yerde veya sahilde derin nefesler alarak tempolu yürüyorum. Yürüyüşü aksattığım gün ekstrasistol geri geliyor :) bu yüzden yürüyüşü alışkanlık haline getirdim. Yürüyüş yapmak boynuma, sıratıma da iyi geliyor, ayrıca kilo almama da engel oluyor. Dilerim siz de bu alışkanlığı edinebilir ve kurtulursunuz. Sağlığınıza !
tempolu yürüyüş yapıyor musun düzenli olarak?Arkadaşlar merhabalar, bu ek atım çok fena bişey gerçekten, ben selerdir yaşıyorum bazen otururken bazen yatarken hissediyorum. Kaç kez doktora gittim hiçbişey yok dediler, Bugün plates yaparken hissettim çok korktum, hareket halinde olması beni korkuttu. Sizde durumlar nasıl
Hayır yapmıyorum korkuyorum bişey olcak diyetempolu yürüyüş yapıyor musun düzenli olarak?
Hayır yapmıyorum korkuyorum bişey olcak diye
Faydası oldu muBende bu ekstraları yaşayan biri olarak yazmak istedim bundan 4 5 yıl kadar önce yaşamıştım bir dönem ve geçmişti. Eylül ayında tekrar hortladı biraz daha şiddetli geri geldi kesinlikle insanın psikolojisini bozan bir durum yaşadığın şeyi tam olarak anlayan bir doktor da bulamazsan vay haline.. sana veriyor tansiyon ilacını nabız yerlerde nefes alamıyor konuşamıyor kafanı dik tutamiyorsun.. sorununda geçmiyor bu arada tabi.nette araştırarak ederek derken Dr Ata kırılmaz'ı buldum İstanbul'da gittim kendisine dedim bana anlatın lütfen önüne gelen sen panik ataksin diyor bana bu yaşadığım şey ne benim sağolsun çok güzel izah etti bu yazıyı okuyan arkadaşım sen de panik atak değilsin yaşadığın şey kalbin ek kasılması tabi ki bunun ne olduğunu bilmemek insan da endişe korku yaratıyor hatta kaygı bozukluğuna kadar varabiliyor ne oluyor bana neden oluyor bu diye.doktor bana bunun geçmeyeceğini net söyledi bikere korkma bundan düzenli olarak kontrollerini yaptir senelik dedi o sana verdikleri ilaçlar da nabzını çok düşürür bırak onları dedi biraktirdi bana evet hala olduğu gün var olmadığı gün var alışmaya çalışıyorum bugün itibariyle de kırkkilit otu nu kullanmaya başladım saracoglunun tarifiyle bakalım ne olacak fayda görürsem yazarım buraya