Ah ah ah… Gerçekten bu derdi çeken bilir ama size seve seve deneyimlerimden bahsedeceğim şimdi. Doktor doktor gezdiğim günlere son verdim. Umarım faydası olur size de bana olduğu gibi.
1-) Kırk kilit oyunu deneyimleyebilirsiniz. Bir fincan günde.
2-) Magnezyum ve D vitamininize baktırıp takviye alabilirsiniz.
3-) Günde en az yarım saat açık havada yürüyün.
4-) Her gece ve sabah 4-7-8 nefes tekniğini deneyin çok basit bu nabzınızı düzenleyecektir.
5-) Alıç meyvesi kalp için mucize. İster kuru meyvesini ister yaprağı kullanabilirsiniz çay olarak. Özellikle sirkesi sabah bir tatlı kaşığı suya karıştırıp içebilirsiniz. Bunun çok ciddi faydasını gördüm.
6-) Mayi tuz sıvı olanını her sabah bir suya 3 fıs kullandım aç karnına. Çok ciddi fark etti bence magnezyum takviyesinden daha etkiliydi ve vücut ağrılarınız varsa feci iyi geliyor.
7-) Bir sitede okudum her sabah bir çay kaşığı kestane balı ve bir çay kaşığı toz tarçın aç karnına yiyen biri deneyimini yazmış. Bu da tahmin etmediğim kadar etki etti.
Benim özellikle midemi fazla doldurduğumda çok hissettiğim bir şeydi az yemeye özen gösterin. Şeker ve hamur da çok tetikliyor ilginç bir şekilde.
9-) Geceleri lavanta papatya melisa ısırgan otlu çayları tüketebilirsiniz. Benim tavsiyem poşet değil ot demleyin çayları. Hem uyku hem nabız için.
10-) Bir de siyah üzüm çekirdeği tozu mu ne varmış yoğurtla karıştırıp yemek çok iyiymiş. Ben bunu denemedim eklemek istedim sadece deneyimleyen birini de bilmiyorum internette görmedim açıkçası. Saraçoğlu öneriyordu sanki.
11-) Kalbe iyi gelen besinlerden biri de beyaz üzüm. Kontrollü yiyebilirsiniz. Şeker deposu biraz o sebeple.
12-) İnancınızı bilemiyorum ama dua ve Esmalar olumlamalar da çok çok fayda ediyor. Her gece yapmaya devam ediyorum. Bu dönemden sonra alışkanlığım oldu.
Bunlar benim kendi deneyimlerim sizler istediğinizi yapın deneyimleyin o size kalmış umarım faydalı olur. Özellikle bitki çaylarını az ve kontrollü kullanmak gerek. Dönüşümlü yapabilirsiniz vücudunuzun alışmaması adına. Bu tamamen kendi görüşüm. Hepsini aynı anda yapmak fayda sağlar mı bilmem. Bunlar benim kendi deneyimlerim. Ama en çok tuz ve sirkenin faydasını gördüm bu maddelerden. Alıç meyvesini bence ekleyin listenize. Hepimize sağlık diliyorum. Dilerim bu derdi çeken kim varsa bu dert onu terk eder gider ve bir daha hiç uğramaz. Güzel dileklerim hepimizle olsun. Faydasını görürseniz güzel enerjilerinizi dualarınızı beklerim.