çok güzel görünüyor yarısmada basarılar dılerım
Teşekkürler tarif için,ellerinize sağlık harika görünüyor.
Aaaaa canim benim yeni gordum 2 gundur telden giriyorum.basrilar bitanem sen ne yapsan lezzetli olur antebin yemekleri harika.ellerine saglik harika duruyorrr immmmmmm
sağol kuzumm benim teşekkürederim ya hani dinlenmem gerekti ya oyüzden hemen pratik olsun istedimmgel antebe sanda yapayımm
canısım yanında olsam yemege gelirdim bundan malatyadada yaparız gülüm biz bir içine küçük bulgurlu köfte atarız adınada eskili köfte deniyo bizim orda.zaten antep malatya yakın.cokta severek yerim.iyi yapmıssın canım bu zaten tek basına herseye yeter cok güzel duryo
ekşili bulgurlu köfte yemeği varya ona bayılıyorum zaten bak şimdi canım istedi malatyanın yemekleride çok güzel bacım toprağım benim
annen yapıyodur gülüm demi.belki bi gün malatyaya yolun düserse beraber yeriz insallah minişlerle [/QUOTE
annemde bende yapabiliyoruz canım ama doktor yat dinlen dediğinden ben yapamıyorm annemde adanada bayramda gidicem
inşlallh kuzum zaten allah kısmet ederse seninle mutlaka yüzyüze görüşecğim kuzum benm
ellerinize sağlık ama sofra göremedim
elinize sağlık canım
annen yapıyodur gülüm demi.belki bi gün malatyaya yolun düserse beraber yeriz insallah minişlerle [/QUOTE
annemde bende yapabiliyoruz canım ama doktor yat dinlen dediğinden ben yapamıyorm annemde adanada bayramda gidicem
inşlallh kuzum zaten allah kısmet ederse seninle mutlaka yüzyüze görüşecğim kuzum benm
İnsallah bi gun gorusuruZ datli bacim.sen dinlen sonra hepsinden bol bol yaparsin gulum.basarilar canim
teşekkür ederimm