- 29 Nisan 2015
- 31.356
- 105.522
-
- Konu Sahibi Margaret Hale
Evde yöresel ne varsa koydum napayım. Çaktırma ahsjsjsjs.Peeştemal ve Gaziantep usulu sunumburdan Antepli eltime sesleniyorum neden bize boyle yemekler yapmadiii yapsaydi peştemali kapardi eline saglik cok guzel aciktimm ya
Şu garip derken…Bakıra baaaakyine süper olmuş haaaa az özenme ya az da su garibe açın yolu
Başlığı da değiştirsem mi acaba, bakırda ekşili köfte diye ahsjjsjsjSen yaparsın da kötü olur mu hiç acabası hemşorella piyemsesineden kepçeyle koyup çektin diye düşündüm ki sonra jeton düştü az daha bakır yokmuydu biraz eksik kalmış on numero beş yıldız
Yazıklağr olsun size.
Hep seninkiler mi güzel olacakMargiim ellerine saglık cok sevıyorum ekşili köfteyiigörselde cok guzel yıne
Teşekkürler süpürgem.Yine döktürmüşsün canım ellerine emeğine sağlık
Bizimki dedi ki köftenin içine kıyma koysan on numara olurmuş. Oradan puan kırdı.Elleirne sağlık canom
Ay yok ağır oluyo öyleBizimki dedi ki köftenin içine kıyma koysan on numara olurmuş. Oradan puan kırdı.
Kuyruk yağıyla duş alacak elinden gelse ashdkfjf ağır falan gelmez ona.Ay yok ağır oluyo öyleekşili köfte dediğin böyle olur . Ama biz soğan koymayız sarımsak koyarız en son. Kaynanam soğan koyar
Bu gizani kim koydu burayaBaşlığı da değiştirsem mi acaba, bakırda ekşili köfte diye ahsjjsjsj
Kimse gel demedi, ben kendim keşfettim.Bu gizani kim koydu buraya
Uyuyan dev uyandı te allamKimse gel demedi, ben kendim keşfettim.
Kuyruk yağıyla duş alacak elinden gelse ashdkfjf ağır falan gelmez ona.
Ama güzel oluyorbenim de kaynanamlar öyle. Dolmaya bilr koyar kuyruk yağı
Onun da bir dozu olmalı. Ben de bazen yemeklere kullanırım özellikle dana etiyle yaptıklarıma, ama az. Dolma mı yiyoruz kuyruk mu kemiriyoruz belli değil hahahhahahAma güzel oluyor
He vallah allah var güzel oluyo bende alıştımAma güzel oluyor
Garip işte bak orda bitane şapkam var profilimdeŞu garip derken…
Kesin seninki de eksiktir.Garip işte bak orda bitane şapkam var profilimde
Fazlası iyi değil tabiOnun da bir dozu olmalı. Ben de bazen yemeklere kullanırım özellikle dana etiyle yaptıklarıma, ama az. Dolma mı yiyoruz kuyruk mu kemiriyoruz belli değil hahahhahah