Eksik kadın gibi hissetmek

geçmiş olsun öncelikle
benimde aynı bicimde bir gebeliğim sonlandırıldı
2 sene önce
hala uzerımden atamadım dıyemıcem artık uzulmuyorum ama bir daha da cesaretim yok

Gerçekten zor bi psikoloji bi de hemen yapma bir iki yıl sonra yap diyenlere alıştık ama bazıları bilerek ay sorun var demek ki sende tedavi ol çocuğun hep böyle ölür öyle böyle azıcık cesaretimi de köreltiyorlar küçük kardeşim bi tek teyze olunca şunu yapıcam edicem diyip duruyor ki ona öldüğünü diyemedim yemek yememiş beslenememiş o yüzden küçülmüş tekrardan büyücek ama ne Zaman büyür bilmiyorum dedim o arada hesap yapıyor ediyor belki kız olur bu sefer büyürken diyor o beni Mutlu ediyor en azından ..
Bugün de Nasıl bir bünyem varsa yıllardır AB Olan kan grubum A olarak çıktığını öğrendim ki geçen sene evlilik işlemlerinde de AB çıkmıştı

Allah yardimciniz olsun yasadiklariniz cok zor. Bencede acinizi tam olarak yasamalisiniz zaman herseyin ilacidir zamanla daha guclu olucaksiniz insallah. Kendinize biraz sure verin. Tam olarak hazir hissettiginizde yeni bi bebek sizi hayata baglayacaktir. Ama biraz sabir. Allah kimseye gosterrmesin gercekten. Dusmanima bile. Cocugum yok ama sizi cook iyi anlayabiliyorum

Kaçinci ayınızdaydıniz acaba cok zor bi durum allah yardimciniz olsun ama siz napabilirdiniz ki sizin suçunuz yok ki ,ben suan hamileyim ama düsunuyorum ben olsam napardim diye cevap yok cunku ben böle olsun ister miyim hic hayir sucum yok sonucta kendinize haksizlik etmeyin eminim cok iyi bi anne olucaksiniz...

bunda da hayır var canım ya sana birşey olsaydı ne olacaktı yine bebeğin olurdu. benim kuzenim 4 aylıkken kaybetti bebişini karnında. üstelik kontrole gittiğinde doktor çok sağlıklı demiş bebek için ama meğerse 4-5 gün sonra acile gittiğinde bebeğin 1 hafta falan önce öldüğünü söylemiş doktorlar.
şimdi ise kırkı bir hafta önce çıkan dünyalar tatlısı bir oğluşumuz var. zamanı gelince herşeyin en iyisi oluyor canım. unutma ki rabbim onu senden dha çok sevmiş ki yanına aldı onu. o senin cennetteki şefaatçin olacak

Gerçekten çok üzüldüm Allah sabır versin.
Benzer bir dönemi 3 ay önce ben de yaşadım,evlat acısıyla sınanmak çok zor.
Dilerim tez zamanda "hayırlı zamanda" tekrar anne olmanın heyecanını siz de ben de yaşayabilelim.

Seni çok iyi anlıyorum cnm. Aynı şekilde çok zorluklarla hevesle, tüp bebek yöntemiyle hamile kaldığım Bebeklerimi 5. Ve 6. Ayda teker teker kayıp ettim... İlk başlarda çok zorlandım, kimseyi üzmemek için hep içime attım.. piskoloğa gitmemek için direndim, ama sonunda gittim ve okadar iyi geliyorki, ilaç tedavisi almadım ama tanımadığın bilgili bir kişiye ağlayarak içini dökmek, rahatlıkla herşeyi anlatmak inan bana çok iyi geliyor. Unutturuyormu? Tabiiki hayır, bu acıyı hiç birşey, hiç kimse unutturamaz... Ama hafifletiyor,ağla içine atma.. Kabullen, hayırlısı buymuş de, bunu bile demek ve kabullenmek rahatlatıyor.
6 ay geçti üzerinden, yanlız kaldıkça acımı dibine kadar yaşıyorum, ağlıyorum. .. Zaman herşeyin ilacı, Allah'ım herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimize...

Yasadiklarinin aynısını hatta fazlasını yaşadım malesef çok çok çok kötü bi acı Rabbim yardimcin olsun ben dr mun tavsiyesiyle psikolojik destek aldım iyiki de almışım asla kendi başıma atlatamazdim sanada yardım almanı tavsiye ederim

Çok bastırmışsın kendini sıkma duygularını yaşa... doğum sonrası saç dökülmesi normaldir cnm allah babır ve kolaylk versn..

Cok cok uzuldum nolursun kendini yipratma
Kendi basima gelmis gibi oldum,gozlerim doldu. Allah im sabir versin sizlere.

Benim ikiz kuzenim 9 aylikken dogdu,3 gun sonra evdeyken kalpleri durmus.
Obur teyzem 6 aylikken ölü dogum yapmis.
Abim de 9 aylik dogumdan sonra 6 ay yasayabilmis sadece..gece yarisı kalbi durmus..
Bir yakinim da 5.5 aylikken dogum yapti. Bebegi 3 aydir kuvozde, şırıngayla beslenmesine ragmen durumu iyiye gidiyor..

Yani demem o ki,senin suçun yok. Hersey takdir_i. Ilahi.
Allah kismet ettiyse her turlu dogar ve yaşar, bu dunyada alacak nefesi olsun yeter ki..
Destek al bence de, yaşın daha gencmis hem. Ne mutlu ki hamile kalabilmissin,yillardir deneyip cocugu olamayanlar da var.
Biliyorum, emeklerine_hayallerinin yıkılmasına,karninda ne emekle taşıdığın can'ın son bulmasina kahroluyorsun.
Ama hersey Allah'tan,biz kullar olarak elimizden birsey gelmez.
Tek dilegim,tez zamanda tekrar hamile kalip saglikla yavrunu kucagina alabilmendir...
Nolursun uzulme daha fazla. Bu gunleri de yasayip gormeniz gerekiyormus kaderde. esini ve aileni, kendini dusun,sevdiklerini...

Son düzenleme:
Çok üzüldüm kaybına hiç kolay değil atlatmak...
Ne hissediyorsan onu yaşa. Kendini güçlü gözükücem diye kasmak zorunda değilsin. Şimdi üzülme zamanın gelecekte ise toparlamalısın, her şey zamanında iyi.
Eşinle olan ilişkinize, hayatın güzelliklerine, geleceğin sana getireceği umutlara odaklan.
Ben de bir melek annesi olarak ne zaman istersen sana yardımcı olmaya, belki biraz konuşup paylaşmaya hazırım yazabilirsin bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…