hepimizi kezban sanan ahali, çok yanılıyorlar. herkes kezban değil ama ben kezbanım, umarım devamını okumazlar çünkü sinir krizine giricekler.
ayy vajişiiiim göbüşüm bebişiiiiiim kocişiiiiimdipten siyahları çıkmış platin sarısı saçlrııııım kollarımın her gün taradığım kıllarııı kızlaaar yardııım yapay kızlık zarım üzerimde gelinlik varken patladı ne yapmam lağzıııım :18::18::18::18: ayrıca da suskunluğum asaletimden. bi lafa bakarım laf mı diye bir de adama bakarım adam mı diye!!!!111!!!bir1!!
Ekşi Sözlüğün kadınlar kulübü hakkındaki faydali düşüncelerini de biliyorsunuz sanırımEkşi sözlük gayet faydalı bir oluşumdur.Orada merak ettiğiniz her konu hakkında çeşitli fikirlerle düşüncelerle karşılaşırsınız.Yani hiç öyle boş insanların oluşturduğu bir topluluk değildir.
Ekşi Sözlüğün kadınlar kulübü hakkındaki faydali düşüncelerini de biliyorsunuz sanırım
Ekşi sözlük bizim saç baş bakım konularımızla dalga geçmiyor,troll üyelerin açtığı konularla dalga geçiyor.(genel olarak)
Aptal ilan ettiğimi hangi kelimemden çıkardıniz?Ve sırf kadinlar kulübünün dalga geçilecek,dalga geçilmeyi hak eden konularıyla dalga geçtikleri için oradaki insanları aptal ilan etmek ne kadar doğru?
Aptal ilan ettiğiniz demedim,kadinlar kulübünün ekşiyi sırf bu trollerle dalga geçtiği için kötülemesinin gereksiz olduğunu belirtmek istedim sadece.Aptal ilan ettiğimi hangi kelimemden çıkardıniz?
E konuyu açana söyleyin o zamanAptal ilan ettiğiniz demedim,kadinlar kulübünün ekşiyi sırf bu trollerle dalga geçtiği için kötülemesinin gereksiz olduğunu belirtmek istedim sadece.
E tamam da benim yazdiğima siz cevap verdiniz ben de size cevap verdim.E konuyu açana söyleyin o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?