ekşi sözlük

acımasız genellemeler yapılmasa keşke. ben de ekşisözlük yazarıyım. abaza, pis, züppe, çocuk, zavallı olduğumu düşünmüyorum.

yada tunamega hariç diyerek saydırabilirsiniz. bu da bir öneri :)

Ekşisözlük'te Kadınlar Kulübü'nun ruhunu anlayan çok yazar var tabii ki. Uzun süre önyargıyla bakmış oldukları bu sitede bazı sorunlarının çözümünü buldukları da çok olmuştur. Siz o genellemelere hiiiç kendinizi sokmayın. Hangi tiplerden bahsettiğimizi bilen bilir zaten

Sözlükte benim de çokça entryim var.
Ama ben bile bu genellemelere katılmadan edemiyorum, zira kadınlar klubü ve üyeleri hakkındaki o gerzek genellemeleri ancak bazı aklı vasıflardan yoksun insanlar yapabilir.

Derdin yöneticiyse onunla ilgili aparsın yorumunu, ya da üyelerle ilgili cümlelerinin başına "bazı" eklersin..
Koca siteyi bir kalıba sokmak ta neyin nesi.

Birkac sene once uye oldugum, yeni uye, yani "caylak" oldugum icin yazdiklarim henuz yayinlanmadigindan kisa bir sure kendi kendime yazip oynadigim site. Devam edeydim simdiye yazar cikmistim.

şu yorumu okudum az önce, verilebilecek en güzel cevabı vermiş yazar;

büyük kısmına katıldığım yazılardan oluşan bilgi ve eğlence deposu. ama bazen geniş pencereden bakamayan vasat insanlar da yazabiliyor.

Sanırım çoğu kişi ekşi de açılan kk başlığı yüzünden sinirlenip burda yazıyor..

Ben seviyorum ekşi sözlüğü. Gıcık yazarlar yok mu var. Eleştiri seviyesi düşüyor. Peki burda bunlar olmuyor mu ? Burda daha çok oluyor

Ayrıca şunu anlamadım tüm vakitlerini net başında geçiriyolar demişsiniz de buraya günde 2 dk mı geliyor üyeler :))

Kk için dedikleri bazı şeyler de çok doğru. Burda ekşi için yazılan bazı şeyler de doğru :)

Yani iki siteninde birbirine çamur atmasına bir sebep yok

bence herkesin her konuda eleştiri hakkının olduğu özgür bir platform kızlar. çok da beğenerek takip ediyorum.

Eleştiri ve hakaret arasındaki ince çizgiyi bir türlü tutturamayan yazarların bulunduğu oluşum. Yazarlık haklarını başkalarının inançlarına, hassasiyetlerine dil uzatmak özgürlük değildir.

herkesin ' en kültürlü ' olduğu insanlardan oluşan platform...

Son düzenleme:
konu sahibi ve ilk yorum sahibi olarak ekşi sözlük ile ilgili bir geri adım atayım. aramalarımın çoğunda karşıma çıkan, süzme bilgi potansiyeli yazarları az değil hani. mesajlarını refarns kabul edip araştırma ufkumu genişletenler
darısı bizim sözlüğün başına:)

Son düzenleme:
Sözlüklerin efendisi.Cogunlugu zekanın ve kaliteli esprinin dibine vuran kisilerden olusuyor.Okuyunuz, okutunuz.(Yazar olma lutfuna erebilirseniz yazin da tabii)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…