• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ekşi sözlük

On yıldır bünyesinde bulunduğum bi tanem. En son beş yıl önce kaliteli son yazarları bünyesine seçerek alıyordu. Şimdi şakirt ve ergenler cirit atıyor. Forum kafası . Daha da bozmaz dedik yine bozdu. Önünü alamadık.

hepimizi kezban sanan ahali, çok yanılıyorlar. herkes kezban değil ama ben kezbanım, umarım devamını okumazlar çünkü sinir krizine giricekler.

ayy vajişiiiim göbüşüm bebişiiiiiim kocişiiiiim :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: dipten siyahları çıkmış platin sarısı saçlrııııım :KK53::KK53::KK53: :KK51::KK51::KK51: kollarımın her gün taradığım kıllarııı :nazar::nazar::nazar: kızlaaar yardııım yapay kızlık zarım üzerimde gelinlik varken patladı ne yapmam lağzıııım :18::18::18::18: ayrıca da suskunluğum asaletimden. bi lafa bakarım laf mı diye bir de adama bakarım adam mı diye!!!!111!!!bir1!!
:KK70:

hicbir seyi begenmeyen insanlar toplulugu
ayrica "erkeklerkulubu.com" diye bir site olsa bizdeki kizlik zari diktirme topiclerinin beteri olurdu eminin..

Ekşi sözlük gayet faydalı bir oluşumdur.Orada merak ettiğiniz her konu hakkında çeşitli fikirlerle düşüncelerle karşılaşırsınız.Yani hiç öyle boş insanların oluşturduğu bir topluluk değildir.

Ekşi sözlük gayet faydalı bir oluşumdur.Orada merak ettiğiniz her konu hakkında çeşitli fikirlerle düşüncelerle karşılaşırsınız.Yani hiç öyle boş insanların oluşturduğu bir topluluk değildir.
Ekşi Sözlüğün kadınlar kulübü hakkındaki faydali düşüncelerini de biliyorsunuz sanırım ;)

Eksi sozlugun kadinlar kulübü ile ilgili elestirilerinin bazilarina katılıyorum ben uzun suredir uyeyim ve oyle abuk subuk konular gordum ki dalga gecmeden duramadim..
ve hepsinde oldugu gibi genellemeler ne dogrudur ne de yanlis.

Ve sırf kadinlar kulübünün dalga geçilecek,dalga geçilmeyi hak eden konularıyla dalga geçtikleri için oradaki insanları aptal ilan etmek ne kadar doğru?

Okuyarak adam olduklarini sanan ve kufurden baska bir sey bilmeyen ilginc bir topluluk...

oldukça gereksiz, ahlak dışı yorumlar ve içerikler paylaşılıyor kk ile ilgili :110: kendini bilmez serseri tayfasının eğlence anlayışı bu kadar işte.. boşverin kızlar :KK53:

aslında cok severdim ya sayfalar dolusu okurdum cogu ınsanla aynı düşünceleri paylaştıgıma şaşırırdım falan ama bu aralar uzak durdugum site... faydalı seylerde olurdu eskiden ama son zamanlarda aşırı siyaset ,korku ve panik salmaya başlayan bazı üyeler bazı iç savaş çığırtkanları felaket tellalları yüzünden uzak duruyorum. sol frame'de kötü bir başlık göreceğim diye ödüm kopuyor gerçekten gerilmeye başladım ekşiye neyse ki bazı başlıklar hemen uçuruluyor onlar uçuruluyor ben ferahlıyorum.

Back
X