- 8 Aralık 2013
- 7.189
- 17.980
- 33
-
- Konu Sahibi LezzetliCipetpet
Her topikte bir anlat Karadeniz yapıyorum reklamlarÖykü Gürman karakteri ile çok renk katmış o diziye mıstafa ayri bir alem bende izliyorum gerçi öyle 20 silahli adamlar gelecek karadenizlileri tehdit edecek o iş yaş da neyse idare ediyoz.insanin yurek yemezi lazım o kısmının Pek inandırıcılığı yoktur
Teşekkür ederim canımVuuuuu sunum şahane olmuş ellerine emeğine sağlık Başarılar dilerim
Heee sıkarız vallaAynen kakaom diyorum adamın topuğuna sıkarız normalde
Bizim topik var sen anlat karadenizin,oraya da gel kakaomHeee sıkarız vallaöyle yok hem suclu hemde 20 adam,hemde Karadeniz'de bah,bah,bah
Aaa varmiymis hemen geliyorumBizim topik var sen anlat karadenizin,oraya da gel kakaom
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/sen-anlat-karadeniz.1055221/page-27
Aynen kakaom orda sohbet edelim
Aşkolsun Kakaom ya, bilsem ben de katılacağım muhabbete ama diziyi bilmiyorum, fransız kaldım o yüzden
Çarşamba 3. Bölümü canım izle begenirsen takip edersin şimdilik guzel gidiyor.asiya rolu renk katmis.Aşkolsun Kakaom ya, bilsem ben de katılacağım muhabbete ama diziyi bilmiyorum, fransız kaldım o yüzdenBen de Karadenizliyim bu arada
Ayy çok teşekkür ederimVaaay sunuma da bak. Ben yiyemem, kıyamam buna. Oturur izlerim. Ellerinize sağlık...
Ayy senden bu yorumu duymak beni çok da mutlu ettiEllerine sağlık
ekmeğini yemeden çorbasını içebiliyor muyuz hocamdiyetteyiz ekmek yasak da
ama çok güzel görünüyor ben ekmeği de yerim
Ayy senden bu yorumu duymak beni çok da mutlu etti
Nasıl istersen içebilirsin canım ama haberin olsun önünde bu çorba varken kendini tutamaz hepsini hüpletirsin
Ben kimseye çaktırmam, aramızda
Aklıma bu sahne geldi
valla dayanamam hepsini yicemmmmmmmmmmmmmmm
sihirli yazdım yukarıda ama aramızda bak
Teşekkür ederim canım, beğenmene çok sevindimAllahim sunumun guzelligi
İyi sanslar canim ellerine kollarina saglik
Ay tuzsuzum çok teşekkür ederimNefissszzlezizzzz
Ellerine sağlık vallahi harikaaaaaa
Neler yaptın boyleeee domates domates olalı hiç bu kadar şahane olmamıştır
Ay tuzsuzum çok teşekkür ederim
Çok mutlu oldum