- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.494
- Konu Sahibi LezzetliCipetpet
peki bi sorum olcak o ekmek yumusamıyo mu ve servisi nasıl yapıyosunuz
bu arada basarılar
bu arada basarılar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederimpeki bi sorum olcak o ekmek yumusamıyo mu ve servisi nasıl yapıyosunuz
bu arada basarılar
yanı taş fıtın ekmegi olcak sert ve dayanıklı anladım cnm ama cidden cok güzel duruyo bayıldımÇok teşekkür ederim
İlk mesajda da yazmıştım canım, ekmeğin dış kabuğu sert olmalı ve içini çıkartırken dibine kadar oymamamız gerekiyor, yoksa ekmek parçalanıp gider
Böyle ekmek sert kabuklu olunca zaten çömlek gibi oluyor, içine çorbayı koyunca tutuyor. Bize de bu görselin tadını çıkartmak kalıyor
Aynen öyleyanı taş fıtın ekmegi olcak sert ve dayanıklı anladım cnm ama cidden cok güzel duruyo bayıldım
ben yapsam bizimkiler ekmegi ziyan ettin diye kızarlar bana ama tek porsiyonlk ekmeklerde kesinlikle denicemAynen öyle
Yapması da çok kolay aslında ama çok şık duruyor Tavsiye ederim kesinlikle
Bu ekmeğin boyu da bir karış kadardı aslında canım, fotoğraflarda çok büyük çıkmış ama Ziyan olmaz canım ya, biz ekmeğin kalanını da oturduk bi güzel yedik eşimleben yapsam bizimkiler ekmegi ziyan ettin diye kızarlar bana ama tek porsiyonlk ekmeklerde kesinlikle denicem
Estağfurullah canımcanım görmemişim ben senin çorbanı ya kusura bakma ellerine sağlık harika görünüyor sunum çok iyi olmuş sızma yapmaz mı
Teşekkür ederim canım beğenmene çok sevindimSunum bi harika
Oyum size
Başarılar dilerim
Afiyetle yeniyor canımEkmegi nasil yeniyor bunun cirba bitince :)
Teşekkür ederim canım beğenmene çok sevindim
Çok teşekkür ederim, keşke ikram edebilsem çok güzel oluyor mutlaka deneyinOlsada yisekk Basarilar, harika gozukuyor.
Kesinlikle deniyecegim bende
Çok teşekkür ederim, çok sevindirdiniz bu güzel yorumunuzla beni Oy vermiş kadar da oldunuz, teşekkür ederimSize verecektim oyumu yanlışlıkla bir altına vermişim. Neyse en önde gidiyor sevindim . Ya canım o ekmek nasıl bir ekmek çorba nasıl duruyor içinde dışındışına sizmiyor mu böyle bir sunum olamaz ya nasıl güzel bir beyindir bu Allah im . Maşallah size
Teşekkür ederim canım, oylama bitti bile birinci oldumBaşarılar canım