- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 30
- Konu Sahibi LezzetliCipetpet
Şuan pişiyorr :))Çok teşekkür ederim canım
Ben de et pek sevmeme rağmen senin 12 saat pişmiş kuzulu çorbanı dört gözle bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuan pişiyorr :))Çok teşekkür ederim canım
Ben de et pek sevmeme rağmen senin 12 saat pişmiş kuzulu çorbanı dört gözle bekliyorum
Domates corbamı çalmış, ben yaptım bunu ben ben
Domates corbamı çalmış, ben yaptım bunu ben ben
Bak birincilik bende kalır, çorba sende. Anlaştık gitti
Kız naptın daha ortada fol yok yumurta yokBak birincilik bende kalır, çorba sende. Anlaştık gitti
Teşekkür ederim canım Hepimizin aklına gelmiş demek kiSunumu çoook kıskandım Ben de ekmekli yapacaktım hatta kapaklı tencere şeklinde kase ekmeği üreten bir yer bulmuştum ama başka şey düşüneceğim artık. Erken kalkan yol alır neticede Bence de çok ekstrem bir şey çıkmazsa birinciliğe oynar bu tarif. Ellerine sağlık
Ayy yapma canım sen de mi aynı sunumu düşünmüştün.. Önce yapınca da elinizden sunumu almış gibi oldumVu huuuu ne yaptın sen
Ben de ekmekte yapayım sunum diyordum ,hatta ekmeğini de kendim yapacaktım
Çok şeker olmuş ,başarılar diliyorum canım
Ben anlamam , diyeceğimi dedim benKız naptın daha ortada fol yok yumurta yok
Çok teşekkür ederim canım benimEllerine sağlık... mükemmek gözüküyo :))
İyi bakalım ama dua edeceksin tarif birinci olsun diyeBen anlamam , diyeceğimi dedim ben
Ekmeğin kabuğunu sert seçince ve içini çıkarırken diplere inmeden çıkarınca akmıyor ya da parçalanmıyor canımEllerine sağlık canım çorba nasil akmadı merak ettim :) cipet pet pet aniyyaaa