- 8 Haziran 2013
- 56.152
- 149.105
- Konu Sahibi LezzetliCipetpet
Ellerine emeğine sağlık canım. Mükemmel gözüküyor.
Yarışmada başarılar dilerim
Yarışmada başarılar dilerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya çok tatlısın canım benim ya çok teşekkür ederimBu sefer kaptın birinciliği canım ellerine sağlık ekmekteki çorbayı içtikten sonra ekmeği napıyosn merak ettim dağılıyor mu nasıl oluyor :)
Anladım odun ekmeği olması lazım çok güzel valla müthiş kusursuz bir tarif sunum Ben sizi tutuyorum kazen abi gibiYa çok tatlısın canım benim ya çok teşekkür ederim
Ekmeğin iç kısmını çorba içerken yiyebiliyorsun, dışını da çorbayı bitirince yersin zaten çok lezzetli oluyor soslanmış gibi ama işte yazdığım gibi sert kabuklu olması lazım ekmeğin, yoksa parçalanır ekmek
İçine ne çorbası yapacaktın canımBalım ellerine sağlık bende ekmek kasesi yapacaktım uygun ekmek arıyodum ama benzer olmasın yapmıcam başarılar çok güzel
Çorba farklı kıs domates değildi. Çorbayı yapıcam yine bugun veya yarın yaparım ekmek arama derdim bitti nasıl olsaİçine ne çorbası yapacaktın canım
Çok teşekkür ederim, gerçekten çok şık duruyor sunumda
Yaa canım çok mutlu ettin beni gerçekten çok teşekkür ederimAnladım odun ekmeği olması lazım çok güzel valla müthiş kusursuz bir tarif sunum Ben sizi tutuyorum kazen abi gibi
Ayy canım ya çok tatlısın gerçek düşüncelerim Sizde genetik sanırım hamaratlık valla maşallahYaa canım çok mutlu ettin beni gerçekten çok teşekkür ederim
Birinci olmuş kadar mutlu oldum senin bu sözlerinle
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için Farklı bir şey katmak istedim, beğendiyseniz ne mutlu banaSunum muhteşem olmuş canım.Ellerine emeğine sağlık.Bol şansların olsun
Çok çok teşekkür ederim canım Senin tarifini de heyecanla bekliyorum, çok güzeldir eminimÇorba farklı kıs domates değildi. Çorbayı yapıcam yine bugun veya yarın yaparım ekmek arama derdim bitti nasıl olsa
Benim alacağım ekmek daha değişikti ama yinede olsun
Sunuma bir şeyler bakıyım da yaparımÇok çok teşekkür ederim canım Senin tarifini de heyecanla bekliyorum, çok güzeldir eminim
@EmiraSalih bak Aslıcığım ne diyor ablacığım, çok teşekkürler canımın içi Hamaratlık varsa annemden geliyordur, maşallah insan her yemeği mi bu kadar güzel yapar Annelerimize yetişmek için tabii kırk fırın ekmek yememiz lazımAyy canım ya çok tatlısın gerçek düşüncelerim Sizde genetik sanırım hamaratlık valla maşallah
Çok teşekkür ederimWuuu bol şanslarrrr Ellerinee saglikkkk
Çok teşekkür ederim Nevreste ablacığımEllerine emeğine sağlık canım
Sunum ve çorba şahane olmuş
Yarışmada bol şans diliyorum
Kesinlikle öyle canım ellerine su dökemeyiz annelerimizin ne demek kuzum benim@EmiraSalih bak Aslıcığım ne diyor ablacığım, çok teşekkürler canımın içi Hamaratlık varsa annemden geliyordur, maşallah insan her yemeği mi bu kadar güzel yapar Annelerimize yetişmek için tabii kırk fırın ekmek yememiz lazım
Sen de iyi ki varsınÇok teşekkür ederim Nevreste ablacığım
İki aydır katılamıyordum yarışmalara, o kadar özlemişim ki, iyi ki varsınız
Çok teşekkür ederim canımEllerineee kollarınaa sağlıkk .
Benki domates çorbasını heeç sevmem :))
Sunumdan dolayı ağğğzımınnn suyu aktı :))