Çorbalar Ekmekte Kaşarlı Domates Çorbası - Tat Pratik Domates Suyu Sponsorluğunda

Bu sefer kaptın birinciliği canım ellerine sağlık ekmekteki çorbayı içtikten sonra ekmeği napıyosn merak ettim dağılıyor mu nasıl oluyor :)
Ya çok tatlısın canım benim ya çok teşekkür ederim:oops:
Ekmeğin iç kısmını çorba içerken yiyebiliyorsun, dışını da çorbayı bitirince yersin zaten çok lezzetli oluyor soslanmış gibi:KK48: ama işte yazdığım gibi sert kabuklu olması lazım ekmeğin, yoksa parçalanır ekmek

Ya çok tatlısın canım benim ya çok teşekkür ederim:oops:
Ekmeğin iç kısmını çorba içerken yiyebiliyorsun, dışını da çorbayı bitirince yersin zaten çok lezzetli oluyor soslanmış gibi:KK48: ama işte yazdığım gibi sert kabuklu olması lazım ekmeğin, yoksa parçalanır ekmek
Anladım odun ekmeği olması lazım çok güzel valla müthiş kusursuz bir tarif sunum :KK9: :KK36: Ben sizi tutuyorum :KK70: kazen abi gibi :KK70:

Ayy canım ya çok tatlısın gerçek düşüncelerim:KK15::KK74: Sizde genetik sanırım hamaratlık valla maşallah
@EmiraSalih bak Aslıcığım ne diyor ablacığım, çok teşekkürler canımın içi :KK68: Hamaratlık varsa annemden geliyordur, maşallah insan her yemeği mi bu kadar güzel yapar :KK48: Annelerimize yetişmek için tabii kırk fırın ekmek yememiz lazım :KK33:

@EmiraSalih bak Aslıcığım ne diyor ablacığım, çok teşekkürler canımın içi :KK68: Hamaratlık varsa annemden geliyordur, maşallah insan her yemeği mi bu kadar güzel yapar :KK48: Annelerimize yetişmek için tabii kırk fırın ekmek yememiz lazım :KK33:
Kesinlikle öyle canım ellerine su dökemeyiz annelerimizin ne demek kuzum benim :KK15:

X