Elektrikli Mutfak Aletleri Ekmek Yapma Makinası alacağım tavsiye edebileceğiniz markalar nelerdir arkadaşlar?

çok araştırarak sinbo ekmek makinası aldım. pek çok olumlu yorum vardı. ben de kesinlikle bu olumlu yorumculardan biriyim artık. fiyaskoyla sonuçlanan tek bir ekmek- kek-güveç vakam henüz yok. 6 yıldır kullanıyorum.

Arçelik k2705 aldım ben geçen ay. baya pişirme programı var ve iyi pişiriyor. tavsiye ederim canım. fayfon.com'dan almıştım. orada uygun fiyata bulabilirsin. gönderimi de hızlı.

çok araştırarak sinbo ekmek makinası aldım. pek çok olumlu yorum vardı. ben de kesinlikle bu olumlu yorumculardan biriyim artık. fiyaskoyla sonuçlanan tek bir ekmek- kek-güveç vakam henüz yok. 6 yıldır kullanıyorum.

Bende araştırıyorum ama Sinbo'nun 4907 modelini bulamadım 4712 var acaba bu modelde iyi midir ?

Hanımlar bende ekmeğimi kendim yapmak istiyorum aldığınız kullandığınız markaları öneriyor musunuz isimleriyle rica etsem biraz bilgi verir misiniz:KK49::KK49:

Son düzenleme:
arçalik 2715 ekek yapma makinas aldım ilk yapğım tarf çok güzel oldu. kitapçktaki tarf kıullandm ama merak ediyorum bu aletle pilav yuğurt da yapabiliyor mu diye bilenler cevap versin lütfen

çok uzun araştırma ve tereddütlerden sonra dün indirimde bulduğum sinbo 4705 ekmek makinasını gözümü karartıp aldım,ilk denememden pek de ümidim yoktu ama şaşırtıcı derecede inanılmaz güzel bir ekmeğim oldu :) sökenin hazır karışım tam buğday unu kullandım,maya paketi de içinden çıkıyor,700 grlık ekmekte ölçülerde yağ,tuz ve şekeri önerilen ölçünün yarısı olarak koydum çünkü yağlı tuzlu yada şekerli bir tat istemedim,çok güzel kabardı,ilk çıktığında kabuğu sertti ,belki öyle de güzel olurdu ama ben sert kabuk istemediğim için üzerine nemli bir bez örtüp biraz beklettim,yumuşacık pofur pofur ve lezzetli bir tam buğday ekmeğim oldu,iyi ki almışım makineyi,herkese de tavsiye ederim,çok mutluyum :) hazır aldığımız ekmeklerden ayırt edici tek farkı dilimlerin kesim şekli oldu yoksa kesinlikle ev yapımı olduğu anlaşılmazdı :)

Son düzenleme:
Ben almadım ama annemde arçelik'in çift haznelisi var. çok güzel gercekten. aksam yatarken zaman ayarını yapıyor kahvaltıya sıcacık ekmekler hazır. tavsiye ederim. yalnız kiloya dikkat hepimiz kilo aldık :KK54:

X