- 22 Temmuz 2014
- 30.037
- 26.831
evet canım ya çok ağrılı oldu ne hikmet bilemedimben seni tedirgin etmek istemedim ama çok ağrılı olduğunu okumuştum ama sonucun iyi çıkmış en azından.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım ya çok ağrılı oldu ne hikmet bilemedimben seni tedirgin etmek istemedim ama çok ağrılı olduğunu okumuştum ama sonucun iyi çıkmış en azından.
Aminnnnn inşşş :)ekim de geldi.bol bebişli bir ay olsun inşallah.
hayırlısı bakalım arkadaşlar inş hamiş haberleri veririzekim de geldi.bol bebişli bir ay olsun inşallah.
hayırlısı olsun canım benim umarım bu ay müjde gelir sana bizi de haber edersin umarımMerhaba kızlar. Her ay oldugu gibi bu ayda bir umitle guzel haberler bekliyorum gecen ayda yine cok heyecanlanmistm ama olmadi. Bu ayda doktora gittim 20 cm lik bir yumurta gordu bugun catlar vebyarin esinle birlikte ol dedi. Ins bu ay nasip olur. Herkese Allah gonlundekini nasip etsin ins.
Gün asırı ilişki öneriyo dr lar. yani bi gün durup bi gün devam :) sonrasında da ayaga kalkmayın yarım saat uzanın dedine sıklıkla birlikte olmanız gerektiğini söyledi mi acaba doktorunuz ? bizimki istediğiniz zaman dedi de 1 yıldır çocuğumuz olmadı yumurtlama günü dedi özellikle
Hmm teşekkür ederim canım ne kadardır uğraşıyosunuz siz bizim 1 yıl olduGün asırı ilişki öneriyo dr lar. yani bi gün durup bi gün devam :) sonrasında da ayaga kalkmayın yarım saat uzanın dedi
bende de bir kez 0.36 çıkmıştı sonra adet oldumslm kızlar benim ayın 1.inde regl olmam gerekti.olmadım.bende dünde olmayınca kan testi yaptırdım 0.7 çıktı.ama bugün de hastalanmadım.benim gibi olup sonradan değerleri yükselip hamile olan var mı?
teşekkürler canım.bakalım yarın hastalanırım büyük ihtimalbende de bir kez 0.36 çıkmıştı sonra adet oldum
ay inş hastalanmazsın canım belli olmaz ALLAH bilir ama ben hastalanmıştım çok isteyince de olmuyor ya oluruna bırakmak lazım istemesek olurteşekkürler canım.bakalım yarın hastalanırım büyük ihtimal
he yaa deli gibi isteyince sanki geri kaçıo.iff yarın belli olacak bakalım.ay inş hastalanmazsın canım belli olmaz ALLAH bilir ama ben hastalanmıştım çok isteyince de olmuyor ya oluruna bırakmak lazım istemesek olur
özellikle de ben 5- 6 ay önce yatıyorum bebek kalkıyorum bebekti şimdi biraz daha sakinim siz ne kadardır bebek istiyorsunuz ne kadarlık evlisiniz? ben konuyı açalı aha bir sene olduhe yaa deli gibi isteyince sanki geri kaçıo.iff yarın belli olacak bakalım.
15 AY OLDU CANIM.BEN AŞILAMADA YAPTIRDIM O BİLE TUTMADI.SORUNDA YOK ANLAMADIM GİTTİ.AŞILAMA SÜRECİNDE MANTAR OLMUŞTUM SANIRIM ONDAN TUTMADI BİLEMİYORUM.BENDE KENDİMİ HER AY HAMİLE SANIYORUM YA KENDİME ACIYORUM VALLA HER AY TÜM BELİRTİLERİ YAŞIYORUM YA UTANIYORUM ARTIK KENDİMDENözellikle de ben 5- 6 ay önce yatıyorum bebek kalkıyorum bebekti şimdi biraz daha sakinim siz ne kadardır bebek istiyorsunuz ne kadarlık evlisiniz? ben konuyı açalı aha bir sene oldu
benim de aynı 15-16 aydır istiyoruz 2 yıllık evliyim ilk ayda hamile kalacağım sanıyordum ben ama olmayınca aaa neden dedim sonra sınra stres haline geldi ama bu ay rahim filmi çekindim çok canım acıdı ama açık çıktı tüplerim 2 ay klomen kullanmıştım şimdi kafamda soru işareti kalmadı oluruna bırakıyorum artık ben de her ay orama burama her tarafıma bakıyordum acaba hamilelik belirtisimidir diye ama şimdi kafamda soru işareti kalmadı beklemedeyim15 AY OLDU CANIM.BEN AŞILAMADA YAPTIRDIM O BİLE TUTMADI.SORUNDA YOK ANLAMADIM GİTTİ.AŞILAMA SÜRECİNDE MANTAR OLMUŞTUM SANIRIM ONDAN TUTMADI BİLEMİYORUM.BENDE KENDİMİ HER AY HAMİLE SANIYORUM YA KENDİME ACIYORUM VALLA HER AY TÜM BELİRTİLERİ YAŞIYORUM YA UTANIYORUM ARTIK KENDİMDEN
yumurtaların çatlıyordur ondan beyaz sıvı geliyorHamilelik supem olabilir bilmiyorum ama eşimle ben birlikte oldum da yani 10 eylülde hastalandim ve 24 eylülde yumurtlama günüm hesaplamalara göre internetn 25 de ilişkiye girdik de esim zevk suyu dedi hamile kalmış olabilir miyim ?? Bnden snra sıvı beyaz şeyler ckti ya sıvı hakıntı gbi bisey geliyo du lavaboya gittiğimde nolmus olabilir ??