Ekime Kadar Hamile Kalmak İsteyenlerrrrrrrrrrrrrrr

Hmm teşekkür ederim canım ne kadardır uğraşıyosunuz siz bizim 1 yıl oldu :KK43:
ben daha 4 aylık evliyim 4 aydır da istiyorum bu ay dr a gittim antibiyotik+ klomen+ folbiol verdi 5 gün kullanıcam sonra tekrar gidicem yumurtalar büyümüş mü die. sen dr a gitmedin mi 1 yıl uzun bi süre Allah sabrınn karsılıgını versin inş

BENİM DE ADETİME 2-3 GÜN VAR FAKAT BI 10 GÜNDÜR SOL KASIĞIMDA ÖZELLİKLE ARA ARA GİRİP ÇIKAN İĞNE BATAR GİBİ OLUP GEÇİO ÇOK ACIO DESEM YALAN OLUR ACIMIO DESEM YALAN OLUR KENDI HİSSTTİRİO YANI ACI
3-4 GÜNDÜR DE SANKİ ADETLİMİŞİM GİBİ BELİM ARA ARA AĞRIO BAZEN GAZ SANCISI OLUYOR BUNLAR BENDE ADET ÖNCESİ OLMAZDI BELİRTİ FALAN ADETLİYKEN OLURDU ŞUAN KASIKLARIMDA DA ARA ARA AĞRI OLUYOR AMA ÇOK DEĞİL ara ara da çok üşüyorum bazen de ateş basıyor
SİZCE ??????????????????????

BENİM DE ADETİME 2-3 GÜN VAR FAKAT BI 10 GÜNDÜR SOL KASIĞIMDA ÖZELLİKLE ARA ARA GİRİP ÇIKAN İĞNE BATAR GİBİ OLUP GEÇİO ÇOK ACIO DESEM YALAN OLUR ACIMIO DESEM YALAN OLUR KENDI HİSSTTİRİO YANI ACI
3-4 GÜNDÜR DE SANKİ ADETLİMİŞİM GİBİ BELİM ARA ARA AĞRIO BAZEN GAZ SANCISI OLUYOR BUNLAR BENDE ADET ÖNCESİ OLMAZDI BELİRTİ FALAN ADETLİYKEN OLURDU ŞUAN KASIKLARIMDA DA ARA ARA AĞRI OLUYOR AMA ÇOK DEĞİL ara ara da çok üşüyorum bazen de ateş basıyor
cnm erken gebelik testleri var onlardan alıp yapabilirsin. bosuna ümitlendirmek istemem ama anlattıkların gebelik belirtisi. tabi eğer psikolojik olarak etkilenmediysen :KK66: inş hamişsindir buraya yaz olur mu

cnm erken gebelik testleri var onlardan alıp yapabilirsin. bosuna ümitlendirmek istemem ama anlattıkların gebelik belirtisi. tabi eğer psikolojik olarak etkilenmediysen :KK66: inş hamişsindir buraya yaz olur mu
TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH NASİP EDERSE POZİTİF ÇIKARSA PAYLAŞICAM İNŞ.

Kızlar yumurtam 23 cm olmuş doktor normalde 20 cm ulaştığında çatlamış olması gerektiğini söyledi. Yumurtalarım çatlamadan sönüyormuş. Perşembe günü tekrar gideceğim eğer yumurta çatlamamışsa yumurta çatlatma iğnesi verecek büyük ihtimalle.

bat 18 ekim beklemedeyiz.temmuzdan beri ağustos eylül ekim derken bu ayı da es geçmeyiz inşallah.

ben daha 4 aylık evliyim 4 aydır da istiyorum bu ay dr a gittim antibiyotik+ klomen+ folbiol verdi 5 gün kullanıcam sonra tekrar gidicem yumurtalar büyümüş mü die. sen dr a gitmedin mi 1 yıl uzun bi süre Allah sabrınn karsılıgını versin inş
Gittim istediğiniz zaman ilişki yaşayın sabır işi bu dedi bir sorunumuz yokmuş öyle söyledi

aynı belirtiler bendede vardı sol alt kasığımda sürekli beliren bir ağrı aynı noktadaydı. normal adet belirtilerim vardı. normal adetim yaklasırken hep tatlı yerdim bu sefer aşırı ekşi yemeye başladım oturup limon yıyordum. Dedim bir gariplik var. adetim 4 gün gecikti şimdi 10. haftalık hamileyim. Test yaptınmı bugün alıp yap negatif cıkarsa adetinden 4 5 gün gecince yap.

kızlar ben hala adet olmadım bat ayın 18 i idi ama içimde bir umutsuzluk var bakalım artık hayırlısı.

bakalım bu ay adetıme bir hafta kaldı sonuç ne olacak beklıyorum

Merhabalar dr a gittim ve kızamıkçık aşısı olmadan bamile kalmamın zararlı olacağını aşıyı olmam gerektiğini söyledi bu aşı karma aşı yalnız ben küçüklen kızamık ve su çiçeği oldum bu durumda sakıncası olur mu aşıyo yaptıranlar yorum yazarsa çok sevinirim

X