Ekime Kadar Hamile Kalmak İsteyenlerrrrrrrrrrrrrrr

bu konuyu açtıktan sonra da 1 ekim geçti ikinci ekimde bakalım ne olacak

bu konuyu açtıktan sonra da 1 ekim geçti ikinci ekimde bakalım ne olacak
Canım yaa ben de geçen sene yazıyordum bu konuya ve kasımda hamile kaldım.kucağıma almak nasip olmadı.
Allah naaip ederse 2016 ekim bize uğur getirsin.

Canım yaa ben de geçen sene yazıyordum bu konuya ve kasımda hamile kaldım.kucağıma almak nasip olmadı.
Allah naaip ederse 2016 ekim bize uğur getirsin.
çok üzüldüm canım ya tam sevinirken onu kaybetmek çok kötü bi acıdır kesinlikle :KK43:
ALLAH hiç çektirmemiş gibi olursun inş gülüm bakalım zaman ne gösterecek

çok üzüldüm canım ya tam sevinirken onu kaybetmek çok kötü bi acıdır kesinlikle :KK43:
ALLAH hiç çektirmemiş gibi olursun inş gülüm bakalım zaman ne gösterecek
Maalesef öyle çok acı ama insanoğlu her şeyi unutmasa da ilk günkü acı kalmıyor zaman geçtikçe.
Rabbim kimselwrin kucağını boş bırakmasın.sende durumlar nedir?

Maalesef öyle çok acı ama insanoğlu her şeyi unutmasa da ilk günkü acı kalmıyor zaman geçtikçe.
Rabbim kimselwrin kucağını boş bırakmasın.sende durumlar nedir?
evet zamana bıraktım canım bizler de sevineceğiz inş en yakın zamanda hayrlarla hayırlı zamanda inş amin

evet zamana bıraktım canım bizler de sevineceğiz inş en yakın zamanda hayrlarla hayırlı zamanda inş amin
Arkadaslar benimde baslarda olmamisti cok takinti yaptim ve kayin validem hep yuzume soylemesede millete arkamdan hep bu konuda atti tuttu ama Allah nasip etti suan 7 aylik hamileyim evliligim pek iyi bi evlilik degil ama benim tek varligim bebegim benimde olmadi aylarca asil konu stres yapmamak herseyin basi o

Arkadaslar benimde baslarda olmamisti cok takinti yaptim ve kayin validem hep yuzume soylemesede millete arkamdan hep bu konuda atti tuttu ama Allah nasip etti suan 7 aylik hamileyim evliligim pek iyi bi evlilik degil ama benim tek varligim bebegim benimde olmadi aylarca asil konu stres yapmamak herseyin basi o
ALLAH RAZI OLSUN CANIM bizlere de dua et cinsiyeti ne bebeğinin evlilğine bir melek geliyor o daha da sizi birbirine bağlar eşini sana seni de ona daha sevgi ve saygı dolu kılar canım inş hayırlarla amin

Tabi canim olur ama gercekten bende olacak olacak bu defa olacak diye diye bi baktim olmuyo dedim artik umudumu kestim yani o bilincle iliskiye girmek olmuyormus
ben de takmamaya çalışıyorum eskisi gibi değilim ama bakalım hayırlı zamanda olur inş amin

ALLAH RAZI OLSUN CANIM bizlere de dua et cinsiyeti ne bebeğinin evlilğine bir melek geliyor o daha da sizi birbirine bağlar eşini sana seni de ona daha sevgi ve saygı dolu kılar canım inş hayırlarla amin
Amiinnn kardesim cinsiyeti kiz esim bana buyuk hata yapti belkide bosanacagim ben size bol bol dua edecegim emin ol sizde bana dua edin su gunleri atlatayim kaynanamin gazabindan Alah beni korusun

Amiinnn kardesim cinsiyeti kiz esim bana buyuk hata yapti belkide bosanacagim ben size bol bol dua edecegim emin ol sizde bana dua edin su gunleri atlatayim kaynanamin gazabindan Alah beni korusun
ALLAH yuvanı bozmasın canım kaynananın ağzını kitlesin kötü sözler konuşacaksa eşini sana daha sevgili saygılı yapsın evladınızı yuvanızın neşesi yapsın ve sizi birbirinize bağlasın gün doğmadan neler doğar ...sen de güvenle dua et kendine ben de dua ederim inş canım ismin ne?
her şeyin en kötüsünü düşünme evladın doğsun hayırlarla bakalım neler olur neler sen bile inanamazsın

X