Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım yaa ben de geçen sene yazıyordum bu konuya ve kasımda hamile kaldım.kucağıma almak nasip olmadı.bu konuyu açtıktan sonra da 1 ekim geçti ikinci ekimde bakalım ne olacak
çok üzüldüm canım ya tam sevinirken onu kaybetmek çok kötü bi acıdır kesinlikleCanım yaa ben de geçen sene yazıyordum bu konuya ve kasımda hamile kaldım.kucağıma almak nasip olmadı.
Allah naaip ederse 2016 ekim bize uğur getirsin.
Maalesef öyle çok acı ama insanoğlu her şeyi unutmasa da ilk günkü acı kalmıyor zaman geçtikçe.çok üzüldüm canım ya tam sevinirken onu kaybetmek çok kötü bi acıdır kesinlikle
ALLAH hiç çektirmemiş gibi olursun inş gülüm bakalım zaman ne gösterecek
hoşgeldin canım liste yaptığımız konumuz var oraya gel seni şisteye ekleyeyimİnşallah diyelim hadi hayırlısı.. Listede ben de varım
İnşallah diyelim hadi hayırlısı.. Listede ben de varım
evet zamana bıraktım canım bizler de sevineceğiz inş en yakın zamanda hayrlarla hayırlı zamanda inş aminMaalesef öyle çok acı ama insanoğlu her şeyi unutmasa da ilk günkü acı kalmıyor zaman geçtikçe.
Rabbim kimselwrin kucağını boş bırakmasın.sende durumlar nedir?
Arkadaslar benimde baslarda olmamisti cok takinti yaptim ve kayin validem hep yuzume soylemesede millete arkamdan hep bu konuda atti tuttu ama Allah nasip etti suan 7 aylik hamileyim evliligim pek iyi bi evlilik degil ama benim tek varligim bebegim benimde olmadi aylarca asil konu stres yapmamak herseyin basi oevet zamana bıraktım canım bizler de sevineceğiz inş en yakın zamanda hayrlarla hayırlı zamanda inş amin
Allahim hepinize bu duyguyu yasatsin iliskiye kesinlikle bebek olsun diyerek baslamayin ben son anda olmayacak heralde amann dedigim anda bi anda oldu kendinizi sartlandirmayinDarısı benim de başıma inşallah.
Cocugum olmazken hep bu platformu takip ettim bana cok faydasi olduAllahim hepinize bu duyguyu yasatsin iliskiye kesinlikle bebek olsun diyerek baslamayin ben son anda olmayacak heralde amann dedigim anda bi anda oldu kendinizi sartlandirmayin
ALLAH RAZI OLSUN CANIM bizlere de dua et cinsiyeti ne bebeğinin evlilğine bir melek geliyor o daha da sizi birbirine bağlar eşini sana seni de ona daha sevgi ve saygı dolu kılar canım inş hayırlarla aminArkadaslar benimde baslarda olmamisti cok takinti yaptim ve kayin validem hep yuzume soylemesede millete arkamdan hep bu konuda atti tuttu ama Allah nasip etti suan 7 aylik hamileyim evliligim pek iyi bi evlilik degil ama benim tek varligim bebegim benimde olmadi aylarca asil konu stres yapmamak herseyin basi o
konumuza gel listeye ismini ekleyeyim 80 küsür kişi var listedeDarısı benim de başıma inşallah.
benim 2 seneyi geçti canım olmayalı bakalım sabredenlerdenimCocugum olmazken hep bu platformu takip ettim bana cok faydasi oldu
Tabi canim olur ama gercekten bende olacak olacak bu defa olacak diye diye bi baktim olmuyo dedim artik umudumu kestim yani o bilincle iliskiye girmek olmuyormuskonumuza gel listeye ismini ekleyeyim 80 küsür kişi var listede
ben de takmamaya çalışıyorum eskisi gibi değilim ama bakalım hayırlı zamanda olur inş aminTabi canim olur ama gercekten bende olacak olacak bu defa olacak diye diye bi baktim olmuyo dedim artik umudumu kestim yani o bilincle iliskiye girmek olmuyormus
Aynen canim yani nasi anlatsam iliski esnasinda rahat olman gerekiyomus yoksa yumurtalk catlamiyormus ve ayaklarini sicak tutman gerekiyoben de takmamaya çalışıyorum eskisi gibi değilim ama bakalım hayırlı zamanda olur inş amin
Amiinnn kardesim cinsiyeti kiz esim bana buyuk hata yapti belkide bosanacagim ben size bol bol dua edecegim emin ol sizde bana dua edin su gunleri atlatayim kaynanamin gazabindan Alah beni korusunALLAH RAZI OLSUN CANIM bizlere de dua et cinsiyeti ne bebeğinin evlilğine bir melek geliyor o daha da sizi birbirine bağlar eşini sana seni de ona daha sevgi ve saygı dolu kılar canım inş hayırlarla amin
ALLAH yuvanı bozmasın canım kaynananın ağzını kitlesin kötü sözler konuşacaksa eşini sana daha sevgili saygılı yapsın evladınızı yuvanızın neşesi yapsın ve sizi birbirinize bağlasın gün doğmadan neler doğar ...sen de güvenle dua et kendine ben de dua ederim inş canım ismin ne?Amiinnn kardesim cinsiyeti kiz esim bana buyuk hata yapti belkide bosanacagim ben size bol bol dua edecegim emin ol sizde bana dua edin su gunleri atlatayim kaynanamin gazabindan Alah beni korusun