kızlar adetime 10 gün var ama dayanamadım 10 gün kalada olsa kan testi yaptırdım değerim 2,39 çıktı yani negatif ama bakıyorum negatif olanlar hep 0,1 çıkıyo ümidi kesiymmi ben napıym? :S ona göre öksürük şurubu içcem doktor iç dedi ama yinede kıyamıyorum
bu arada bende yarın kan testi yaptırayım diyorumdoktoruma gidemem ne ateşlendin bekle der içinden utanırım nerde yaptırıyorsunuz sizler aile hekimlerindemi
ben özel hastanede yaptırdım canım sonrada doktora gösterdim benim şikayetlerimde bi garip zaten idrar yaparken yanma oldu ama enfeksiyon yanması gibi değildi enfeksiyon yanmasını çok iyi bilirim bide inanılmaz gazım var gazman gibiyim... bide kasık ağrım var benim vede son olarak karın bölgeme alttan üstten bıçak saplar gibi anlık kramplar giriyo günde 1-2 defa ve değerde böyle çıkınca kafam çok karıştı eğer bebeğim varsa doktora 2 çift lafım var senin yüzünden bebeğim yok diye sigara içtim dicem
ben özel hastanede yaptırdım canım sonrada doktora gösterdim benim şikayetlerimde bi garip zaten idrar yaparken yanma oldu ama enfeksiyon yanması gibi değildi enfeksiyon yanmasını çok iyi bilirim bide inanılmaz gazım var gazman gibiyim... bide kasık ağrım var benim vede son olarak karın bölgeme alttan üstten bıçak saplar gibi anlık kramplar giriyo günde 1-2 defa ve değerde böyle çıkınca kafam çok karıştı eğer bebeğim varsa doktora 2 çift lafım var senin yüzünden bebeğim yok diye sigara içtim dicem
sıpalar gelince de tek başına bakmayı düşünmüyosun sanırım,, yardım edicekler paşa paşa yok öyle yağma. bütün eziyetleri bzi çekicez onlar 5. uykusunu alıcakağlak oldum bu aralar napimmmmküsmedim zaten hatta ne yalan söylim rahatladım da biraz
o sıpalar gelsinde ben onlara napıcamı biliyorummtotosuna totosuna nerdeydin sen bakim diyeee
sıpalar gelince de tek başına bakmayı düşünmüyosun sanırım,, yardım edicekler paşa paşa yok öyle yağma. bütün eziyetleri bzi çekicez onlar 5. uykusunu alıcak
canım neden hayatı kendine zindan ediyorsun duygularını neden saklıyorsun? böyle yaparak kendine daha çok zarar veriyorsun.. belki eşin de konuşamıyordur.. birbirinizle konuşursanız inan daha az üzüleceksiniz.. unutma insan insanın zehrini alır.merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum beni de listeye eklerseniz sevinirim..siteyi uzun zamandır takip ediyorum fakat çok sık yazmıyorum..ben 15 aylık evliyim hiç korunmadık şimdiye kadar ve hiç hamile kalamadım :2: eşim 4 ay önce varikosel ameliyatı oldu.ameliyat sonrası değerleri yükselmesi gerekirken daha da düştü.15 gündür ilaç tedavisi uygulanıyor.ben bebeğim olmasını o kadar istiyorum ki her ay gizli gizli ağlıyorum eşime belli etmemeye çalışıyorum biliyorum o da çok üzülüyor destek olmaya üzüldüğümü belli etmemeye çalışıyorum ama bilemiyorum yapabiliyomuyum..doktor değerler yükselmezse tüp bebek merkezine gönderecekmiş bizi..onun içinde daha erken olduğunu düşünüyorum ama bir an önce de annelik duygusunu tatmak istiyorum..Rabbim en kısa zamanda hepimize nasip etsin inşallaaah..amiin.
ben bide bişi sorucam kızlar sizde oturduğunuz yerden sanki adet oluyormuşsunuz gibi bişi aktığını hissediyormusunuz?
merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum beni de listeye eklerseniz sevinirim..siteyi uzun zamandır takip ediyorum fakat çok sık yazmıyorum..ben 15 aylık evliyim hiç korunmadık şimdiye kadar ve hiç hamile kalamadım :2: eşim 4 ay önce varikosel ameliyatı oldu.ameliyat sonrası değerleri yükselmesi gerekirken daha da düştü.15 gündür ilaç tedavisi uygulanıyor.ben bebeğim olmasını o kadar istiyorum ki her ay gizli gizli ağlıyorum eşime belli etmemeye çalışıyorum biliyorum o da çok üzülüyor destek olmaya üzüldüğümü belli etmemeye çalışıyorum ama bilemiyorum yapabiliyomuyum..doktor değerler yükselmezse tüp bebek merkezine gönderecekmiş bizi..onun içinde daha erken olduğunu düşünüyorum ama bir an önce de annelik duygusunu tatmak istiyorum..Rabbim en kısa zamanda hepimize nasip etsin inşallaaah..amiin.
selam kızlar nasılsınız dice canım üzülme kendini çok sıkma stres hastalıkların başı arada olur böyle şeyler
meraba canım hoşgeldin.... iyiyim şimdi sen nasılsın?
neden acaba
canım neden hayatı kendine zindan ediyorsun duygularını neden saklıyorsun? böyle yaparak kendine daha çok zarar veriyorsun.. belki eşin de konuşamıyordur.. birbirinizle konuşursanız inan daha az üzüleceksiniz.. unutma insan insanın zehrini alır./QUOTE]
ama söylediğim zaman onu daha da üzmekten korkuyorum.ben her ay onun dizinde ağlıyordum neden olmuyor diye..o zamanlar onda da bir problem yoktu değerlerde sonradan bir düşüş oldu..şöyle söyleyim şubatta 62 milyon olan sayı mayısta 21 milyona düştü haziranda ameliyat oldu eylülde 1 hafta arayla tekrar tahlil verdi sırasıyla 19 milyon ve 17 milyondu sayılar..doktor bu düşüşün stresten kaynaklanabileceğini söyledi.şimdi ben eşime ne söylesem fayda edicek üzülmemesi gerektiğini daha erken olduğunu falan söylemeye başladım ama biliyorum çok üzülüyor ve onun yüzünden bebeğimiz olmadığını düşünüyor.halbuki her şeyin başı Allah hayırlı zamanda gelsin inşallah hepimizinki de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?