canım bende de bugün misafir vardı yeni gittiler yoruldum eşimle hazırlık yaptık misafirleri ağırladık ama pestilimiz çıktıiyi sayılırım canım sen nasılsın ? dün giremedim nete misafirim vardı yemeğe sonra geç oldu görüşemedik...
bugun kocam için yemekler pastalar yaım dedim kendimi sakatladım resmen... belim ağrıyo... çok ayakda kaldığım için herhalde ... sol kasığımda ağrıyo bazen bacağıma doğru geliyo ağrısı..... anlıcan kociş yüzünden bi bel fıtığı olmadığım kalmıştı onu da oldum sonunda..... hemen heveslenme belirti diye çok ayakda kalınca oldu.... tamam mı meraklı taze...eeeeee sen anlat bakalım sende yoksun hanidir?
neden kırmızılar baskın mı yaptıki kasıma kaldı
yok canım henüz gelmedi benim kırmızılar... ama hanı topiklerde belirtilerinden bahsediyolarya kızlar şu var şu var şu var diye ben de yooookkk.... bide meleğimi hissediyorum meselesi var tabi kızlar biliyorum meleğim benimle diyolar bende o his de yookkkkk so what? kırmızılar yakında basarlar beni
sen test yapıcam demişsin senin batın ne zaman?
ay o kadar çok yorulmuşsun ne pişirdin öyle kocişine canım:)bende bugun kocama yok onu pşiriyim sever yok bu nu yesin beğenir diye yordum kendimi galibba belim sol taraftan ağrıyo... sol kasığımdada bişey var sanki sızı gibi... dayanılmıcak gibi değil ama işte .... nedir bizim bu kocişlerden çektiğimiz ya
canım bende de bugün misafir vardı yeni gittiler yoruldum eşimle hazırlık yaptık misafirleri ağırladık ama pestilimiz çıktıbelirtilerine gelince benim hala umudum var senden canım haydeeee
14 ekimbide ovitrelle vurulmuştum 27 eylülde onun etkisi vardır hala kesin çift çizgi görürüm hiç degilse
ay o kadar çok yorulmuşsun ne pişirdin öyle kocişine canım:)
14 ekimbide ovitrelle vurulmuştum 27 eylülde onun etkisi vardır hala kesin çift çizgi görürüm hiç degilse
hangi gün yapıyım tam olarak
aaa ela bizim listede yoook bi de hamile falan kalırsa olmaz yaniii. asetonu ekledim bak hamişimiz olarak ilk sayfaya... elacım seni de ekliyorum:)
JX Ovulation Calendar indir tanıtım yorumlar - inndir.com kızlar bu hesaplayıcı bende var yumurtlamayı hesaplıyor indire bilirsiniz
ay ay ayy hamarat hatun vallaaa... sen kocişini kobay olarak kullanmışsın, ben misafirleri... netten dolma sarma makinası sipariş etmiştim perşembe günü geldi hemen bir tencere sardım misafirlere ikram ettim(bu arada 2. sarma yapışım 1. si hiç olmamıştıve 2 sırayı 2 saatte sarmıştım eşim oturup hemencecik yarısını ağzına atınca da ona kızmıştım... "ben onları sarıcam diye 2 saat uğraştım sen 1 dakkada yedin ekmekle ye bariiiiiiii!!!!" diyeee
sağol canım ellerin dert görmesin...JX Ovulation Calendar indir tanıtım yorumlar - inndir.com kızlar bu hesaplayıcı bende var yumurtlamayı hesaplıyor indire bilirsiniz
tşk canım bu ay çok çalışıcam ihtiyacım olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?