- 13 Nisan 2012
- 1.870
- 146
zehracım bat ne zamandı?
şu an adetliyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zehracım bat ne zamandı?
Canım benim 4. ayım olacak ama daha tutturamadık... hayırlısı olsun... sen ne zamandır istiyosun?
bende 14 de aşılama yaptırdım heycanla sonucu bekliyorum allah herkese annelik duygusunu tattırsın amin
kızlar nerdesinizzzzz yumurtlama günümdeyim:) karın ağrısı çekiyorum... lütfennnn bana dua edin.....
canım yumurtaların 18-20 mm ye ulaştığında yapılıyor diye biliyorum...
kızlar yaa sanırım ben kasıma kaldım eşim tam yumurtlama dönemimde yurtdışında olucak acaba yumurtlama dönemi olmasa da hamile kalabilir miyim off off..neyse hepimiz için hayırlısı napalım :)
bende 13 de yaptırdım aşılamayı senin gibi heyecanla bekliyorum ama nedense hiç umut yok içimde
2 yıllık evliyim 1 senedir istiyoruz canım.
İnşallah güzel haberler alırsın niyeyse benimde hiç umut yok içimde
İyi geceler hanımlar..
Bende bu aydan ümitliyim.ovulasyon testi kullandım,tarihlerimi belirlemiş oldum iyice.normalde 1 ekim regl tarihim.inşallah hamişimdir.Allah isteyen herkese nasip etsin..güzel bi gelişme olursa aktarıcam muhakak
canım ekimdeki bat tarihini listeye yazalım istersen:)şu an adetliyim
herşey allahtannn yumurtlama dönemi dışındada hamile kalan çok oluo.. bence eeşin gitmeden bol bol çalışşş derim hayırlısı olur inş:=)
canım Allah ol dedikten sonra olur neden olmasın herkesin vücut saati farklı... hem bazen ayda 2-3 kez yumurtlayanlar da var.. sen elinden geleni yap umudunu yitirme...:)kızlar yaa sanırım ben kasıma kaldım eşim tam yumurtlama dönemimde yurtdışında olucak acaba yumurtlama dönemi olmasa da hamile kalabilir miyim off off..neyse hepimiz için hayırlısı napalım :)
merhaba arkadaşlar...
uzun zamandır konuları okuyup takip ediyorum... eylül ayı adetim bugün itibarı ile gelmiş bulunuyor...(((
umudum ekim ayına kaldı... bat tarihim 4 ekim...
umarım bu topicte güzel haberler paylaşırız...
şimdiye kadar elimi hangi işe attıysam hep uğurlu gelmişimdir... umarım bu topic hepinize uğurlu gelir ve hep beraber bol bol hamilelik haberleri alırız ve veririz...
neşemizi, sevincimizi, üzüntülerimizi, deneyimlerimizi ve bilgilerimizi paylaşırız...
İnşallah, ekim ayında YÜCE RABBİM hepimize bebişimizi nasip etsin ve kucağımızı boş bırakmasın... Amin...
Allahım bu topicte hamile kalmayan kalmasın inşallah... AMİN
bismillahirrahmanirrahim...
beklenen adet tarihlerimiz (BAT):
Mucize_GE_........1 ekim........sonuç....?
ezgikc................ 1 ekim........sonuç....?
Nilru...................1 ekim........sonuç....?
karçiçeğii............1 ekim........sonuç....?
popp...................4 ekim........sonuç....?
nisanbu...............5 ekim........sonuç....?
pepeninteyzesi.....5 ekim........sonuç....?
tanemC...............6 ekim........sonuç....?
nevalee...............7 ekim........sonuç....?
lipaka..................8 ekim........sonuç....?
dice.....................9 ekim........sonuç....?
medne...............13 ekim........sonuç....?
karanfilll............13 ekim........sonuç....?
birdgirl...............13 ekim........sonuç....?
cemrecik............13 ekim........sonuç....?
cemrenevra........13 ekim........sonuç....?
prnssss...............19 ekim........sonuç....?
hully..................19 ekim........sonuç....?
reann.................21 ekim........sonuç....?
A_ZADE.............21 ekim........sonuç....?
crocus55............23 ekim........sonuç....?
kardelen03.........30 ekim........sonuç....?
günaydınnnn canım:) bu arada herkese de günaydın canlarrr... :)Günaydın kızlaarrr