tamam tamam sizi tatlı şeyler gönlümü aldınız hemen....
evet ya kocalara tattırıyoruz ama napalım yani,,, bebiş olmak kolay değil
bencede canım....ay bız kımsenın gönlünü kırmak ıstemeyız canıkom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam tamam sizi tatlı şeyler gönlümü aldınız hemen....
evet ya kocalara tattırıyoruz ama napalım yani,,, bebiş olmak kolay değil
canım etimek talısını yapamayanlar da var.. hem güzeldir o tatlı:) biz de bugün dışardan söyledik hastayım ya adam aç kaldı
kızlar idrara karbonat katıp gebelik testi yapanınız oldumu???
ay canım benim yaa tam ısırmalık valla:) burda da bebiş mi?bu da daldan dala duman fotoğrafı alnındaki sarılık çiçekle oynarken olmuştu
ayhh benim de hasta değilken börek çörek yapasım çok geliyo da şişmanlıyorum yaa... kilo alınca da gitmiyo napimm...hasta olmasak da her zzaman bir olmuyo canım ya valla bazen içimden böle börekler çörekler yapmak geliyo bazende tık yok benimki de nasıl cansa artık
yavrucuuum sen varsın yaww listede zaten:))kızlar kızlar çok tatlusunuz yavf benim bat olmayasacı bat 16 ekim beni de ekleyiverin gariii
yavrucuuum sen varsın yaww listede zaten:))
bende varım satım 6 eylül :)))))) allah hepimize hayırlı haberler almamızı nasip etsin
kızlar kızlar çok tatlusunuz yavf Benim bat olmayasacı bat 16 ekim beni de ekleyiverin gariii
yavrucuuum sen varsın yaww listede zaten:))
kızlarr müjdee eşim hamileee. karbonat testini ben yaptım köpürmedi.. eşime yaptırdım köpürdü
satın 6 etlül de bata ne yazıcaz?