:))))) çok güldüm ya ilahiii:)))
süpersınız kızlar :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy canım kendimden geçmişim haberim yok
fistuk aynı zamanda ya üzülecegik ya sevınecegik :d :d
tamam anlaştık canımpardon 6 ekim batım :))
bebek askı aklını basından mı aldı canım arkadasım :d
kızlar pc ye bakıp bakıp gülüyorum eşim noluyo yaaa bizi konuşuyonuz dimi kesin bizi konuşuyonuz diye tanımadığı kocalarınızla hemencecik birlik oldu valla .... ay koptum burda ....
iyi ki varsınız
aynen öle canımcım aylar bedava gelior zaten olmadı kasıma transfer olmadı aralığa sponsorda kuvvetli kk tabikim böle olmasını istemiyoz bunlar b planı
o da güzelmiş pembe site ....benim kocişte napıom die bakıo yinemi pempe site dioo
bak seeen... neyse bebişler gelince onları konuşmayız zaten eheehehkızlar pc ye bakıp bakıp gülüyorum eşim noluyo yaaa bizi konuşuyonuz dimi kesin bizi konuşuyonuz diye tanımadığı kocalarınızla hemencecik birlik oldu valla .... ay koptum burda ....
iyi ki varsınız
Yarın hatta ve hatta yaklaşık bir buçuk saat sonra bizim ayımız olan EKİM geliyor, güzel haberler yağsın hepimize şans getirsin inş. gelsiiiiiiiiin bebiiişleerrrr. Güzel bir EKİM sabahına capcanlı uyanalım herkese iyi geceler
Yarın hatta ve hatta yaklaşık bir buçuk saat sonra bizim ayımız olan EKİM geliyor, güzel haberler yağsın hepimize şans getirsin inş. gelsiiiiiiiiin bebiiişleerrrr. Güzel bir EKİM sabahına capcanlı uyanalım herkese iyi geceler
inş. inşşşşş.Yarın hatta ve hatta yaklaşık bir buçuk saat sonra bizim ayımız olan EKİM geliyor, güzel haberler yağsın hepimize şans getirsin inş. gelsiiiiiiiiin bebiiişleerrrr. Güzel bir EKİM sabahına capcanlı uyanalım herkese iyi geceler
kızlar yumurtlama zamanınızda kocalarda azda olsa isyan oluyor mu? benimki artık ezberledi bugün bebek günü dimi diyor :) :):)
bak seeen... neyse inş.bebişler gelince onları konuşmayız zaten eheehehkızlar pc ye bakıp bakıp gülüyorum eşim noluyo yaaa bizi konuşuyonuz dimi kesin bizi konuşuyonuz diye tanımadığı kocalarınızla hemencecik birlik oldu valla .... ay koptum burda ....
iyi ki varsınız