Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy o zaman ergen halinin fotosunu da ekle de gözümüz bi YAKIŞIKLI görsün yawwohhh bütün kızlar toplandık toplandık toplandıııkkkkk
herkesler burda maşallah anca gelebildim bende ... kocişe tatlı yapmakla uğraşıyodum yaptımm geldim...
bu fotoğrafta 9 aylıkdı oğlum şimdi 3 yaşında ergen oldu artık
mrvb sunbal sizede geçmiş olsun kızlarrr:2:
kız aramızda bır ay var sadece aynı zamanda evlendık sayılır
oh oh afıyetle yıyın canım ınsallah ne tatlısı yaptınız
ay güle güle kullan tatlımmmyaptım canıkom tsk ederım
tatlıebbicim koppy çektimm
ay güle güle kullan tatlımmm
dicecim görüyosun di mi geçen gün algılamada problem yaşıyordum şimdi ders bilemm veriyorum :)))
aaaaaaaa canım bak ben de yukarıda yazmıştım zatenyanı ben çok becerikli bi hatun olmadığım için etimek tatlısı yaptım
sizede yaparım canlar kocamda bi test ediyim bakalım
bu arada çizelge için poppa teşekkür ediliyo kıskandım yani ,, telif haklarımın korunmasını istiyorum
ay güle güle kullan tatlımmm
dicecim görüyosun di mi geçen gün algılamada problem yaşıyordum şimdi ders bilemm veriyorum :)))
yanı ben çok becerikli bi hatun olmadığım için etimek tatlısı yaptım
bu arada çizelge için poppa teşekkür ediliyo kıskandım yani ,, telif haklarımın korunmasını istiyorum
dice hocamdır ona göre canım ona da teşekkür ediniz pleasepopp sayende çizelgem güzel oldu
ohhh bütün kızlar toplandık toplandık toplandıııkkkkk
herkesler burda maşallah anca gelebildim bende ... kocişe tatlı yapmakla uğraşıyodum yaptımm geldim...
bu fotoğrafta 9 aylıkdı oğlum şimdi 3 yaşında ergen oldu artık
mrvb sunbal sizede geçmiş olsun kızlarrr:2:
dice ben hasta değilim canım
pes diyorum arkadaş ,,, eğitim öğretim kademesinin her yerinde popp var valla
gerçekten mi ayyyy çok pardon :26::26: :26: bunuyorum galiba
tamam canımm ekliyorum...:)benıde ekleyı ver..bat 15 ekim
canım etimek talısını yapamayanlar da var.. hem güzeldir o tatlı:) biz de bugün dışardan söyledik hastayım ya adam aç kaldıyanı ben çok becerikli bi hatun olmadığım için etimek tatlısı yaptım