• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Ekimde hamile kalalım, göbüşümüzde bebişimizle olalım..."2012"

ohhh bütün kızlar toplandık toplandık toplandıııkkkkk
herkesler burda maşallah anca gelebildim bende ... kocişe tatlı yapmakla uğraşıyodum yaptımm geldim...

bu fotoğrafta 9 aylıkdı oğlum şimdi 3 yaşında ergen oldu artık:46:

mrvb sunbal sizede geçmiş olsun kızlarrr:2:
ayy o zaman ergen halinin fotosunu da ekle de gözümüz bi YAKIŞIKLI görsün yaww:9:
hasta hasta ne tatlısı yaptın ? :52:

oh oh afıyetle yıyın canım ınsallah :D :D ne tatlısı yaptınız

yanı ben çok becerikli bi hatun olmadığım için etimek tatlısı yaptım:32:
sizede yaparım canlar kocamda bi test ediyim bakalım:9:

bu arada çizelge için poppa teşekkür ediliyo kıskandım yani ,, telif haklarımın korunmasını istiyorum:kkk: :kkk: :9::9::9::9::9::9:

bu arada çizelge için poppa teşekkür ediliyo kıskandım yani ,, telif haklarımın korunmasını istiyorum:kkk: :kkk: :9::9::9::9::9::9:
aaaaaaaa canım bak ben de yukarıda yazmıştım zaten:9:
senin hakkın ödenmez bu konuda kuzucum,,kızlaaarrrr bana da çizelge yapmayı DİCE öğretmişti haberiniz olsun:)))

ay sanada tsk ederız..nede olsa sen baslatmıssın dersı :D :D oh ne ıyı tatlı yapmıssın..bunu becerebılmekde marıfet :D bende yenı yemeklerı önce kocısımde denıyorum :D beyler bu arada deneme tahtası oldular :D :D

ohhh bütün kızlar toplandık toplandık toplandıııkkkkk
herkesler burda maşallah anca gelebildim bende ... kocişe tatlı yapmakla uğraşıyodum yaptımm geldim...

bu fotoğrafta 9 aylıkdı oğlum şimdi 3 yaşında ergen oldu artık:46:

mrvb sunbal sizede geçmiş olsun kızlarrr:2:

teşekkürler dicecim :)))
hamarat seni afiyetle yiyin bakalım yarasın :)))

tamam tamam sizi tatlı şeyler gönlümü aldınız hemen.... :54:

evet ya kocalara tattırıyoruz ama napalım yani,,, bebiş olmak kolay değil :53:

canım etimek talısını yapamayanlar da var..:9: hem güzeldir o tatlı:) biz de bugün dışardan söyledik hastayım ya adam aç kaldı:(

Back