kızlar yumurtlama zamanınızda kocalarda azda olsa isyan oluyor mu? benimki artık ezberledi bugün bebek günü dimi diyor :) :):)
benımkı gülüyo..ya karıcım bana baskı yapma dıyo ::66
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar yumurtlama zamanınızda kocalarda azda olsa isyan oluyor mu? benimki artık ezberledi bugün bebek günü dimi diyor :) :):)
adamlar hem güzdüz hem gece çalışıyor ::66benımkı gülüyo..ya karıcım bana baskı yapma dıyo ::66
benim kociş de sitenin yaptığı bağımlılığa şakın olduğunu söylüyor, gerçekten nete girer girmez burayı açıyorum. İyiki varsınız iyi ki varıızzzz beeee bebeklerimizde aramıza katılır umarım:))))
:))))))))))) hmmm, horozun geliyo demek istiyo olabilir mesela:))))benimkinde isyan değilde bi dalgacılık başlıyo.... insan karısına gıdak gıdak der mi yaaaa:44:
canımcım oralara hıc gırme bence....:d bız önümüzdekı maclara bakalım.....gözümüzü bu aya dıkelım artık gerısı kısmet :d :d :d ::66
evet bencede..hele bı göbıslerımıze düssünler onların artık pabucu dama ..ne isimız olur daha ::66
benimkinde isyan değilde bi dalgacılık başlıyo.... insan karısına gıdak gıdak der mi yaaaa:44:
adamlar hem güzdüz hem gece çalışıyor ::66
öle tabii canım bu ay ekilecek bu bebiş buraya gelecek o kadadr
benim kociş de sitenin yaptığı bağımlılığa şaşkın olduğunu söylüyor, gerçekten nete girer girmez burayı açıyorum. İyi ki varsınız iyi ki varıızzzz beeee bebeklerimizde aramıza katılır umarım:))))
::66
evet bu bebek bu ay gelecek..cocuk rahat olacak dıye bız onun yolunu gözlıcek degılız ::66
o sana gıdak gıdak deyince sende yumurtam çok sıcakk dee
aman ya erkek milleti işte onlar bizim yumurtlama zamanımızda zevfkle efor sarf ediyolar olay bitiyo ya biz? hamilelikten itibaren başlıyo telaşlarımız ama tatlı telaşlar bunlarr.... yaşasıııııııınnnn kadınlarrr yaşasın yumurtlamalarımızvallaa ::66.....eee baba olmak kolay degıl alıstırmak lazım ::66
öel ya iyiki varız birimiz hepimiz hepimiz birimiz için bizim sırtımız yere gelemez hatta benimki yokmu bunun mavisi dio allah ım sizi kıskanıyo galibaaa
aman ya erkek milleti işte onlar bizim yumurtlama zamanımızda zevfkle efor sarf ediyolar olay bitiyo ya biz? hamilelikten itibaren başlıyo telaşlarımız ama tatlı telaşlar bunlarr.... yaşasıııııııınnnn kadınlarrr yaşasın yumurtlamalarımız