- 18 Ekim 2011
- 1.495
- 414
lütfen cvpp:))))
bgn pazar herkesler kocişiyle sanırım o yüzden cvp veren yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende dün akşam bir kır düğününe katıldım sabah boğaz ağrısı ile uyandım ama dice sen kadar değilim ateşim falan yok, bu arada okulu, müdürü boşver sağlık herşeyden önemli :)))
evet yaa kocişler evde seninki yok mubgn pazar herkesler kocişiyle sanırım o yüzden cvp veren yok
kızlarrrr çatlatma iğnesi nrden vuruluyoooo:)) otriville
anımiyi aksamlar arkadaslar....ne var ne yok
iyiyiz canım biraz griple boğuşmak dışında tabii ki:) sen nasılsın çalışmalar ne alemde?iyi aksamlar arkadaslar....ne var ne yok
anım
ii canım sen napıosun bakalım
iyiyiz canım biraz griple boğuşmak dışında tabii ki:) sen nasılsın çalışmalar ne alemde?
canım selam..ıyı valla ne yapım..yumurtlama günlerım geldımı diye düsünüyorum hemde en büyük showu ızlıyorum..sen ne yapıyosun tatlım
bizimde nette sorun vardı ancak çözüldü giremedim diye çok sıkıldım alışmışım gız size
ay aynen ya..al bendende okadar..valla hergün aklımda dıyorumkı kızlar ne yaptı acaba..hamıle kalan varmı neler yaptılar dıye düsünür oldum allah kımseyı netsiz bırakmasın
öle valla gerçekten ay dedim neler kaçırdım ofladım durdum sonunda kavuştumnetime
bende çalışma falan kalmadı canım bata son 4 gün ama umudum yok:18: sen iyi değerlendir inşallah rabbimiz ol der bir çok bebişimiz olur bu aycanım gecmıs olsun..bu aralar pek salgın heralde benımde ıkı gündür hapsırmam hıc durmuyo bende hasta olcam gıbı..valla calısmalar devam edıyor yumurtlama günlerım bu ara olması lazım onu tutturmaya calısıyoruz ıste sende nasıl calısmalar canım
aman canım gecmıs olsun dıyelım sana ozaman sende ne var ne yok canım
canım ben ovulasyona yaklaşıyorum o yüzden çalışmalara hız verdik bakalım
çok çalışın kızlar ihmale gelmez yumoş mazallah kaçıverir bebiş haberi almak istiyorum artık hadi birileri ilk haberimizi versincanım ben ovulasyona yaklaşıyorum o yüzden çalışmalara hız verdik bakalım
bende çalışma falan kalmadı canım bata son 4 gün ama umudum yok:18: sen iyi değerlendir inşallah rabbimiz ol der bir çok bebişimiz olur bu ay