Günaydınnn kızlar
Bugünkü ovülasyon testim resmen ikiside aynı koyuluktasanırım yarın benim yumoşum çatlar şu üç günü iyi değerlendirmemiz lazım bu arada bugün 14.günüm,yarın 15 tam koyulaşsa çizgim 16.gün en iyi gün gebe kalmak için tam da geçen ay benim çalışmadığım gün hem de feci kasık ağrım olmasına rağmen
günaydınnn bugünü kaçırma sakın canım.. inş işe yarar
sunbalcım valla sık giremiyorum ben de çalışma günlerine başladım dün akşam itibarıyla... :)) bugün de eşim uyuyo uyandırmıycam . sen nasılsın canım?
kızlar adetten sonraki bugün7. günüm.. adetim 25 sürüyo acaba adamcağızı uyandırsam mıyoksa erken mi daha :/
yumurta takibine gittinmi canım
canım inşallah haziran annelerinde buluşuruz Allah nasip eder bize de:)yokmu kızlar hamilelik haberleri gelin artık daa haziran 2013 anneleri topiği sizi bekliyo dolduralım artık:))
his cnm sadece his... sizlerin güzel haberlerini alsam da yetecek bana.belli mi oluuurrrrrr
kızlar bu arada bende hiç belirti yok sadece göğüslerim şişti... onu da adetin yaklaşmasına yoruyorum
Belki de hamilelik belirtisidir
his cnm sadece his... sizlerin güzel haberlerini alsam da yetecek bana.
canım inş 1 hafta var bata.. keşke hamiş olsam...Belki de hamilelik belirtisidir
benim bu ayda olmıcak kızlar,,biliyorum yani.... o yüzden ben teyze olmayı bekliyorum ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?