hadi ii geceler güzeller ben yatıyorum
sunbalcım valla sık giremiyorum ben de çalışma günlerine başladım dün akşam itibarıyla... :)) bugün de eşim uyuyo uyandırmıycam . sen nasılsın canım?peroşum bi denk gelemdim sana nasıl moraller
sunbalcım valla sık giremiyorum ben de çalışma günlerine başladım dün akşam itibarıyla... :)) bugün de eşim uyuyo uyandırmıycam . sen nasılsın canım?
kızlar adetten sonraki bugün7. günüm.. adetim 25 sürüyo acaba adamcağızı uyandırsam mıyoksa erken mi daha :/
ay uyandırma adamı yarın ılk ısın test yapmak olsun..sonra sürprızı önce esıne sonra bıze ılet lütfenevde testin yokmu canım[/QU
yedinci gün dedıgın ne demek yanı...gectımı 7 gün?????????
aynen canım bu ay başlıyoruz bakalım ama kendimi kaptırmıycam artık malum geçen ayım gibi hayal kırıklığı oluyo sonucuevet zor olmasada evın hep ayaktaymıs gıbı gelıyo gercekten.evin düzenı karısıyo bı sekılde.neysekı atlattım canım sagolasın... ne var ne yok buralardan
ay hayırrrr yanlış anladın adet başladığından beri 7 gün geçti... çalışma için uyandırayımmı...ay uyandırma adamı yarın ılk ısın test yapmak olsun..sonra sürprızı önce esıne sonra bıze ılet lütfenevde testin yokmu canım[/QU
yedinci gün dedıgın ne demek yanı...gectımı 7 gün?????????
aynen canım bu ay başlıyoruz bakalım ama kendimi kaptırmıycam artık malum geçen ayım gibi hayal kırıklığı oluyo sonucu(((((
sunbalcım valla sık giremiyorum ben de çalışma günlerine başladım dün akşam itibarıyla... :)) bugün de eşim uyuyo uyandırmıycam . sen nasılsın canım?
kızlar adetten sonraki bugün7. günüm.. adetim 25 sürüyo acaba adamcağızı uyandırsam mıyoksa erken mi daha :/
ay hayırrrr yanlış anladın adet başladığından beri 7 gün geçti... çalışma için uyandırayımmı...
kız bende umutlandım bı anyumurtlama zamanın gelmemısse adamı bosuna uykusundan etme fıstık uyandıktan sonra bı bısmıllah dersınız insallah
yok canım ya yanlış anladınız yumurtlama zamanımdan bahsettimYarin sabah deneyebilirsin bence, sonrada guzel haberler verirsin
ama niye yayumurtlama zamanım 10 yada 11. gün ya erken yumurtladıysam.. dün akşam çalışmaya başlamıştık zatenkız bende umutlandım bı anyumurtlama zamanın gelmemısse adamı bosuna uykusundan etme fıstık uyandıktan sonra bı bısmıllah dersınız insallah
yok canım ya yanlış anladınız yumurtlama zamanımdan bahsettim
ama niye yayumurtlama zamanım 10 yada 11. gün ya erken yumurtladıysam.. dün akşam çalışmaya başlamıştık zaten
canım sabah olması daha ıyımıs güzelım benım..sen en ıyısı esın calısıyorsa ise gitmeden bıraz evvel kaldırırsınadam sımdı bıde uykudan uyanırsa kızar belkı
yok canım ya yanlış anladınız yumurtlama zamanımdan bahsettim
ama niye yayumurtlama zamanım 10 yada 11. gün ya erken yumurtladıysam.. dün akşam çalışmaya başlamıştık zaten
canım sabah olması daha ıyımıs güzelım benım..sen en ıyısı esın calısıyorsa ise gitmeden bıraz evvel kaldırırsınadam sımdı bıde uykudan uyanırsa kızar belkı
canım ikimiz de sabah işe gidicez kızmaz o memnun oluryok canım ya yanlış anladınız yumurtlama zamanımdan bahsettim
canım sabah olması daha ıyımıs güzelım benım..sen en ıyısı esın calısıyorsa ise gitmeden bıraz evvel kaldırırsınadam sımdı bıde uykudan uyanırsa kızar belkı ama uyandırmıycam uykum geldi sabah 6 da kalkıcam canım gözüm gidiyo valla :85::85::85:
canım ikimiz de sabah işe gidicez kızmaz o memnun olurama uyandırmıycam uykum geldi sabah 6 da kalkıcam canım gözüm gidiyo valla :85::85::85:
hehehehehe evet canım..sen dınlenmene bak yarın ola hayır olaBAT nezaman canım
hımm anladım canımm ama ben bu ovulasyon testinden hiçbişey anlamadım pazar günü 11. günümdü test yaptım hiçbi çizgi yoktu pzt yaptım baya belirgindi ama hafif siliklik vardı hatta fotoyu paylaştım burada ertesi dahada silikleşti bugun belli belirsiz yok gibi bişey sanırım ben yumurtayı kaçırdım(((çok moralim bozuldu yaa bir ay daha bekle artık off.canım sen kaç aydır deniyorsun?
bu aydan çok ümitlydimçok ağladım bugün ama yapacak birşey yok
bugün kırmızıyı gördüm((( gerçi kırmızıda değil kahve rengi bir adet :\ oysa 3 gün geçmiştim günümü üstelik sabahtan kanımı verdim gebelik için
çok üzgünüm çokkkk bunları yazarken bile gözlerimden dökülüolar((
RABBİM kimseyiiii benide evlatsız koymasın her ay yıkılmaktan çok yoruldumçok...
bu aydan çok ümitlydimçok ağladım bugün ama yapacak birşey yok
bugün kırmızıyı gördüm((( gerçi kırmızıda değil kahve rengi bir adet :\ oysa 3 gün geçmiştim günümü üstelik sabahtan kanımı verdim gebelik için
çok üzgünüm çokkkk bunları yazarken bile gözlerimden dökülüolar((
RABBİM kimseyiiii benide evlatsız koymasın her ay yıkılmaktan çok yoruldumçok...
beklemek ne zor bısey bız dokuz ay nasıl beklıcez kız
canım günaydın dün akşam çok geç yattım sabah ta 6 da kalkınca şu an çooooook uykum varrr... :85: ama banim bi huyum var gündüz asla uyuyamamhehehehehe evet canım..sen dınlenmene bak yarın ola hayır olaBAT nezaman canım bat 15 ekim cnm...:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?