İnş canım.ne olabileceği konusunda çok fikrim yok ama randevu alman iyi olmuş.Git bi görün en azından muayene olmuş olursun.
canım yapamadımmmmmmDaisypath - Wedding and Reunion Tickers linkimiz bu... bu sayfada alttaki resmi kısa mı uzun mu istediğinizi soruyo size zevkinize göre istediğinizi seçersiniz. next yapıp ilerledikten sonra karşınıza birden fazla resim seçeneği çıkıyo onlardan da beğendiğinizi seçip üstüne tek tıklarsanız sayfanın sağındaki preview kısmına geliyo nextle sonraki sayfaya geçin , sonraki sayfada sizden bı kaydırıcı seçmenizi isticek, ben arıları seçtimsonraki sayfaya yine nextle geçin sayfada event date yazan yere evlilik tarihinizi girin altında optinonal settings var isterseniz özel bir mesaj yazabilirisiniz nextle ilerledikten sonra karşınıza adreslerin yazdığı sayfa geliyor. orda For Websites: yazan yerde 2 sırada ımage url var onu tıklayın altta Code snippet: The ticker URL: yazan yerdeki adresi profılınızdeki çizelge kısmına yapıştırın olduuuuuuuuuuuuuuu
evet öle yapcam 3 ay önce doktora gittiğimde cocuk düşünmüyorduk henüz bu arada 11 aylık evliyim. pko var dedi.yumurtlama tembelliği var sende dedi.ama bu cocuğa engel değil dedi. işte bu defa gittiğimde umarım tedaviye gerek kalmadan hamile olurum.annem gec döllenme olabilir dedi ama bilmiyorum.hayırlısı artık
tabii ki canım hoşgeldiiinnn... :)
Hoş geldin canım.inş hiç bekletmeden gelir bebeğin.
Hayırlısı canım.İyi haberler alırsın inş.Bize haber ver muhakkak merakta bırakma.
çok karışıkmış ben kolay olur sanıyodumnerde takıldınnnnn
evet öle yapcam 3 ay önce doktora gittiğimde cocuk düşünmüyorduk henüz bu arada 11 aylık evliyim. pko var dedi.yumurtlama tembelliği var sende dedi.ama bu cocuğa engel değil dedi. işte bu defa gittiğimde umarım tedaviye gerek kalmadan hamile olurum.annem gec döllenme olabilir dedi ama bilmiyorum.hayırlısı artık
canım evet hepimiz çok istiyoruz evlat sahıbı olmayı ama sağlığımız olmadan hiçbişeyin anlamı yok... lütfen stres yapma elbet bize de sıra gelicekkk
Ben yaptım ama evlilik tarihimi giremedim bir türlü o yüzden yanlış oldu:)
bravoooo çok şık olmuş
ama sildim malesef 9 aylık evli gösterdi:)
ekledim tatlımmmBeni eklememişsiniz listeye kızlaarr :) Bat 14 Ekimm
canım bu mevcut evlilik yıldönümüne ne kadar kaldığını gösteriyo ne kadardır evli olduğunu göstremek istiyosan daisypat in ilk sayfasında anniversary i tıkla ordan devam et haddiiiiii
canım yaa lütfen boş geçirme... :) hadi kolay gelsin))
inşallah canım.rabbim ne eylerse güzel eyler.elbet vardır bi zamanı.o zamanı sabırsızlıkla bekliyorum.kendimden çok eşimin ailesinin çenesini kapatmak için istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?