- 1 Eylül 2012
- 426
- 10
aynen canım chrome.. tarih yazılan kısma kadar geliyorum ama tarihi 2011 yazamıyorum en düşük seçenek 2012 var enteresan ondan sonrasına geçemedim zaten
popp daisypat in ilk sayfasında anniversary i tıkla ordan devam et
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen canım chrome.. tarih yazılan kısma kadar geliyorum ama tarihi 2011 yazamıyorum en düşük seçenek 2012 var enteresan ondan sonrasına geçemedim zaten
canım yaptım ama ben bu resmi seçmemiştimpopp daisypat in ilk sayfasında anniversary i tıkla ordan devam et
canım yaptım ama ben bu resmi seçmemiştim
tıkladım ama olmadı ne hikmetse kolaymış tekrar deniycem...Hangısını istiyosan onun üzerine tıklamışmıydın peki? yandaki küçük resimde seçtiğin çıkıyo çünkü
cnm bazı testler çok koyulaşmıyo benimde öle oldu..koyulaşmaya başladığı andan itibaren gün aşırı dene...10 12 14 16 günler önemli bunları kaçırma sorun olmaz..artık silikleşmeye başladıysa yapma..bundan sonra gün aşırı denemen yeter..
mrvbbbbb ..... rica etsem banada eletriklenirmisin acaba
ne demek canım tabii ki... hoşgeldin.. ekliyorum
iki aydır günaşırı deniyoruz hergün denesek mi acaba?
regl bitiminden 3-4 gun sonra gunasiri yeterli normalde ama bir sure sonra bayiyor...
bu arada kizlar gebelik oncesi muayanenizi oldunuz mu, tiroid, fsh falan baktirdiniz mi?
yumurtalama testinde çift çizgiyi gördüğün zaman arka arkaya 3 gün çalışmalısın
şöyle bir şey var kızlar testte çift çizgi ikisi de koyu olmalı silik olması pozitiv anlamına gelmiyor diye biliyorum, bu durumda olan arkadaşların adetin 21. günü progesteron ölçtürmesini tavsiye ederim, o ay yumurtlama olmuş mu onu gösteriyor biliyorsunuzdur.
kızlar yazmış mıydınız bilmiyorum
kaç yıllık evliyiz kaç yaşındayız ne kadar zamandır istiyoruz ,paylaşalım mı
saol tatlım hiç bilmiyodm böle bişey...progesteron 21.günde..bu ay da olmazsa dr gitmeyi düşünüyorm zaten...testler felan varmış yaptırıyomuşsun bakalım belki başka bişey vardır...
saol tatlım hiç bilmiyodm böle bişey...progesteron 21.günde..bu ay da olmazsa dr gitmeyi düşünüyorm zaten...testler felan varmış yaptırıyomuşsun bakalım belki başka bişey vardır...
hem hepimiz stresten uzak duralım diyoruz hemde sürekli buraya hamilelikle ilgili birşeyler yazıyoruz konunun dağıldığı iyi olmuş canım sağolasın. Ben 26 yaşındayım 2 yıllık evliyim, memurum Mayıs ayında korunmayı bıraktık fakat Mayısta şehir dışında toplantıdaydım tam da ovulasyon günlerinde, Haziran ayında çok denedik ama olmadı, Temmuzda ufak bir kaza geçirdik pek evde değildir psikolojimizde bozulmuştu bir araya gelemedik. Gel gelelim ağustosa ikimizde yıllık izinlerdeyiz gün aşırı gelecek adet tarihime 10 gün kalana kadar çalışmalara devam ettik fakat ben beklenen adet tarihimden 11 gün geç oldum yani muhtemelen ovulasyon günümü tutturamadım. Bu ay ovulasyon testi alacağım bgn hastalığımın son günü inş. yarından itibaren çalışmalara başlayarak aranızdayım :)
Bak ya yine hep hamilelikle ilgili yazdım valla aklımdan çıkmıyo konu dağılsada ne yapıyım