Canım olsun sonuçta hamile kalmışsın yani hamile kalabildiğini biliyosun ben onu bile bilmiyorumkeşke baştan beri korunmasaydım...
25 yaşındayım.3 aylık evliyim.ilk deneme Eylül ayında oldu.Bu ikinci deneme olacak inş
aa canım sen daha yenisinn,, hemen mi bebek düşündünüz, biraz evliliğin tadını çıkarsaydınızD
geldiiiiiiiiiiiiiim
boş bırakmaya gelmiyo hemen gırgır şamata gürültü....
27 yaşındayım alttaki minik sevimli resmimden de göreceğiniz gibi 2 yıllık evliyim4. ayım ....
25 yaşındayım.3 aylık evliyim.ilk deneme Eylül ayında oldu.Bu ikinci deneme olacak inş
Çocukları çok seviyorum.Eşimde bu ay çok istedi.Bizde denedik.İlk ay hüsran oldu ama ekim de inş olacak
ay dicecim nasıl yaptın alttakini... :)geldiiiiiiiiiiiiiim
boş bırakmaya gelmiyo hemen gırgır şamata gürültü....
27 yaşındayım alttaki minik sevimli resmimden de göreceğiniz gibi 2 yıllık evliyim4. ayım ....
ya arkadaslar ben 47. sayfayi goremiyorum yaf
ovulasyon zamani fazla calisamayan arkadaslar...tek bir iliski bile gebe kalmaya yetiyor, nasip, kismet meselesi, umudunuzu yitirmeyin...
ay dicecim nasıl yaptın alttakini... :)
slm kızlar daha önceden yazmıştım ama yine fikrinizi almak isterim.bende eylül ün 3 ünde adet olmam gerekirken olmadım.daha öncede gecikmişliği olmuştur ama bu kadar olmadı. ayın 8 inde kan testi yaptım negatifti malesef.şu an göğüslerim bikac gündür felaket şişti ağrıyor. karnımın alt tarafı sanırım yumurtalıklarımda ara ara sancım var ne bu şimdi hiç böle olmazdım.ekim in 4 üne kadın doğumdan randevu aldım adet olsamda olmasamda gidicem neymiş bakalım.ama inşallah hepimizin gönlünden gectiği gibi sağlıklı bi bebişimiz olur
selam kızlar,
reglime 1-2 gün var reglimden sonra bizde bebek düşünüyoruz.
ekim sonunda regli olmak istemiyorum :26:
benide aranıza alırmısınız
canım söylediğin zaman dilimi çok uzun.. kesinlikle bir görün bizi de haberdar et inşallah sonuç iyi olur...slm kızlar daha önceden yazmıştım ama yine fikrinizi almak isterim.bende eylül ün 3 ünde adet olmam gerekirken olmadım.daha öncede gecikmişliği olmuştur ama bu kadar olmadı. ayın 8 inde kan testi yaptım negatifti malesef.şu an göğüslerim bikac gündür felaket şişti ağrıyor. karnımın alt tarafı sanırım yumurtalıklarımda ara ara sancım var ne bu şimdi hiç böle olmazdım.ekim in 4 üne kadın doğumdan randevu aldım adet olsamda olmasamda gidicem neymiş bakalım.ama inşallah hepimizin gönlünden gectiği gibi sağlıklı bi bebişimiz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?