burnuma resmen hamile kokusu geliyo bu topikteninşallah yanılmıyorumdur...
ben az çalışabildimnapalım kısmet... herşey allahtan ol derse olur di mi ama
ya arkadaslar ben 47. sayfayi goremiyorum yaf
ovulasyon zamani fazla calisamayan arkadaslar...tek bir iliski bile gebe kalmaya yetiyor, nasip, kismet meselesi, umudunuzu yitirmeyin...
kızlar benim arkadaşıma dr bebek aspirini iç demiş bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyo demiş... hiç duydunuz mu?
ama şimdi hamile ve hala içiyo....canım sakın ha, asprini kan pıhtılaşması sorunu olanlara veriyorlar, eğer senin kanında bu sorun yoksa bu sefer asprin düşüğe neden oluyormuş..
kızlar benim arkadaşıma dr bebek aspirini iç demiş bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyo demiş... hiç duydunuz mu?
valla bilmiyorum yarın okulda sorucam niye öyle demiş dr bakalım:/pıhtılaşma sorunu vardır belki?
ben doktoruma sordum o sorunu olana veriyoruz yoksa rahimi fazla sulandırmasından korkarız demişti..
iyi fikir canım... isteyenler paylaşabilir tabii ki...kızlar yazmış mıydınız bilmiyorum
kaç yıllık evliyiz kaç yaşındayız ne kadar zamandır istiyoruz ,paylaşalım mı
Canım olsun sonuçta hamile kalmışsın yani hamile kalabildiğini biliyosun ben onu bile bilmiyorum26 yaşındayım, avukatım, bebek denediğim kürtajdan bu yana 5. ayım, kürtaja kadar 6. ayımda hamile kalmıştım. 2 senelike evliyim. herkese sağlıklı evlatlar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?