Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ekledim canım 1. sayfadan görebilirsinbeni de ekler misiniz?
bat 13 ekim..
yoksa çalışma yapamadınız mı tek başına derkenkıslar sağolun destek için ama görünen köyde kılavuz istemiyo yani... ben tek başına bu bebişi nasıl yapabilirm ,,, tek hücrelimiyim ben bölünerek çoğalıyım
kıslar sağolun destek için ama görünen köyde kılavuz istemiyo yani... ben tek başına bu bebişi nasıl yapabilirm ,,, tek hücrelimiyim ben bölünerek çoğalıyım
çalışma oldu yumurtlama günlerinde ama günaşırı... şu anda da yum güü geçti diye eşimi yaklaştırmıyorumcalisma yok derken? yumurtlama gunlerinde biraraya gelemediniz mi yoksa?(
of of ne tuhaflıktır. 3 gündür birkaç damla kan gerisi yok. şişlik, sivilce, bel ağrısı, kasık sancısı derken dün sütten bugün ekmekten rahatsız oldum ki ben ekmeği severdim fırınaa girmemle çıkmam bir oldu . makarnanın ketçap mayonezi vazgeçilmezken bakınca midem kalktı. sokakta kimin ne pişirdiğini anlayacak kadar hassas bir burnum var birkaç gündür. ama artık idrar testinde tek çizgi görmekten korkuyorum beklicem asıl adet kanamam yarın. yarın ola hayrola diyorum.
of of ne tuhaflıktır. 3 gündür birkaç damla kan gerisi yok. şişlik, sivilce, bel ağrısı, kasık sancısı derken dün sütten bugün ekmekten rahatsız oldum ki ben ekmeği severdim fırınaa girmemle çıkmam bir oldu . makarnanın ketçap mayonezi vazgeçilmezken bakınca midem kalktı. sokakta kimin ne pişirdiğini anlayacak kadar hassas bir burnum var birkaç gündür. ama artık idrar testinde tek çizgi görmekten korkuyorum beklicem asıl adet kanamam yarın. yarın ola hayrola diyorum.
canım sen niye listemizde yoksun. test yapta bi hamiş haberi alalım moralimiz düzelsin hadiiof of ne tuhaflıktır. 3 gündür birkaç damla kan gerisi yok. şişlik, sivilce, bel ağrısı, kasık sancısı derken dün sütten bugün ekmekten rahatsız oldum ki ben ekmeği severdim fırınaa girmemle çıkmam bir oldu . makarnanın ketçap mayonezi vazgeçilmezken bakınca midem kalktı. sokakta kimin ne pişirdiğini anlayacak kadar hassas bir burnum var birkaç gündür. ama artık idrar testinde tek çizgi görmekten korkuyorum beklicem asıl adet kanamam yarın. yarın ola hayrola diyorum.
inş. doğal yolla hamile kalırsın cnm:)teşekkür ediyorumm...
kasımda tüp bebek düşünüyoruz kasıma kadar normal denememiz istandi inşallah tüpe gerek kalmaz, bir sene önce de tam tüp öncesi hamileliğim oldu fakat bebeğim yaşamadı (
bu ay preseed ve ovulasyon testi ile deneyeceğiz kısmet olursa..
göğüslerde şişlik var ama acı yok beni damla damla kanlar düşündürüyor asıl. hayırlısı ya bekleyeceğim.
cnm bitkisel çaylar vücuttan sıvı atılmasına neden olduğu için pek tavsiye edilmiyor ama yine de sen bilirsin...Ben bu hamile kalma ve bekleme sürecinde çok stres yapıyorum bunun için melisa çayı içsem zararı olur mu bi fikriniz varmı ?
inş. doğal yolla hamile kalırsın cnm:)
canım hani ödevlerini yapıyodun hiç bırakmıyodun...burnuma resmen hamile kokusu geliyo bu topikten inşallah yanılmıyorumdur...
ben az çalışabildim napalım kısmet... herşey allahtan ol derse olur di mi ama