- 13 Eylül 2012
- 3.517
- 1.009
Arkadaşlar merhaba ben sürekli takipçi olup yazmayanlardanım:) bu ay çok garip şeyler oldu bende. e bebek de düşününce ister istemez hamileyim zannettim. kasıklarda karıncalanma, karnımda kasılma, göz seyirmesi ,bel ağrısı, şişlik hissi(birkaç gündür patlayacak mışım gibi), göğüslerim aldı başını gidiyor, sivilceler dersen öyle çok ki. neyse adetime 3-4 gün olmasına rağmen dün bir iki damla kan geldi. bugün akşama kadar bir şey yoktu yine kan gelmeye başladı. az önce ballı süt içeyim dedim adetim rahat geçsin diye çok sevdiğim süt çok iğrenç ve bozukmuş gibi geldi eşime sordum normal olduğunu söyledi. bende sorun var ama ne olduğunu anlamadım. kan olduğuna göre hamile değilim. ama neden her kokuyu alıyorum noluyor bana:S:S
test yapmak da garip olur bu saatten sonra .bu ay folik asit kullandım onun etkisi mi acaba:S
kafam karıştı tecrübelerinizden faydalanmak isterim.
bu arada yanı şeyleri birkaç yere yazdım sabırsızım sakın sıkılmayın
Canım adet gününden bi kaç gün önce olan kanama yerleşme kanaması olabiliyomuş Burdan okuduklarımdan biliyorum canım yoksa bende istiyorum.Yazdıklarını okurken sanki hamileymişsin gibi geldi güzel haberlerini bekliyorum inaşşallah