Arkadaşlar merhaba ben sürekli takipçi olup yazmayanlardanım:) bu ay çok garip şeyler oldu bende. e bebek de düşününce ister istemez hamileyim zannettim. kasıklarda karıncalanma, karnımda kasılma, göz seyirmesi ,bel ağrısı, şişlik hissi(birkaç gündür patlayacak mışım gibi), göğüslerim aldı başını gidiyor, sivilceler dersen öyle çok ki. neyse adetime 3-4 gün olmasına rağmen dün bir iki damla kan geldi. bugün akşama kadar bir şey yoktu yine kan gelmeye başladı. az önce ballı süt içeyim dedim adetim rahat geçsin diye çok sevdiğim süt çok iğrenç ve bozukmuş gibi geldi eşime sordum normal olduğunu söyledi. bende sorun var ama ne olduğunu anlamadım. kan olduğuna göre hamile değilim. ama neden her kokuyu alıyorum noluyor bana:S:S
test yapmak da garip olur bu saatten sonra .bu ay folik asit kullandım onun etkisi mi acaba:S
kafam karıştı tecrübelerinizden faydalanmak isterim.
bu arada yanı şeyleri birkaç yere yazdım sabırsızım sakın sıkılmayın
bugün tekrar yapsam mı acaba test?
zerbas sağol bizimle paylaştığın için, bunu hiç duymamıştım iyi oldu bunu öğrendiğim .... sıvı olarak sadece kahve tüketen biri olaraknapalım artık ...
canım folic acid ben de kullanıyorum kafama da takmamaya çalışıyorum... ama bol su içmiyodum zaten o yüzden idrar yolları iltihabım da var.. içmeye gayret edicem. kullan bence de..
Arkadaşlar merhaba ben sürekli takipçi olup yazmayanlardanım:) bu ay çok garip şeyler oldu bende. e bebek de düşününce ister istemez hamileyim zannettim. kasıklarda karıncalanma, karnımda kasılma, göz seyirmesi ,bel ağrısı, şişlik hissi(birkaç gündür patlayacak mışım gibi), göğüslerim aldı başını gidiyor, sivilceler dersen öyle çok ki. neyse adetime 3-4 gün olmasına rağmen dün bir iki damla kan geldi. bugün akşama kadar bir şey yoktu yine kan gelmeye başladı. az önce ballı süt içeyim dedim adetim rahat geçsin diye çok sevdiğim süt çok iğrenç ve bozukmuş gibi geldi eşime sordum normal olduğunu söyledi. bende sorun var ama ne olduğunu anlamadım. kan olduğuna göre hamile değilim. ama neden her kokuyu alıyorum noluyor bana:S:S
test yapmak da garip olur bu saatten sonra .bu ay folik asit kullandım onun etkisi mi acaba:S
kafam karıştı tecrübelerinizden faydalanmak isterim.
bu arada yanı şeyleri birkaç yere yazdım sabırsızım sakın sıkılmayın
valla ya bu topic daha hamile haberi hiç almadı... gerçi ekime daha 5 gün var ama erken öğrenenler falan olursa güzel haberleri bekliyoruz kızlaaaaaarrrrrrrryokmu hiç hamileee hadi en azından bi tane olsun da bizde umutlanak sevinekk :))
valla ya bu topic daha hamile haberi hiç almadı... gerçi ekime daha 5 gün var ama erken öğrenenler falan olursa güzel haberleri bekliyoruz kızlaaaaaarrrrrrrr
daha var cnm 5 gün...inş dökülecek hamileler bir birben kendimden umutlu değilim ama kızlr hamilelik haberleri beni sevindirecek...inş herkesin bebişi gelir
canım inşallah hergün en az bi hamiş haberi alırız... 1 ekimde batı olanlar var mı gelişmeler?maaşallah diyelim.....1 ekimde bekleyen 4 arkadaş var...hadi hayırlısı...
inşallah uğurlu geliriz canım:)kızlar selam bütün ekim topiklerine adımı yazıyorum uğur getirsin diye bat 1 ekim son 5 gün hadi bismillah
canım inşallah hergün en az bi hamiş haberi alırız... 1 ekimde batı olanlar var mı gelişmeler?
bu arada ben de kendimden ümitli değilim... ama bekleyip görücez artık
ay canım yaa inşallah ağzından bal damlıyo1 ekim olanlar çok şanslı biz daha çalışmalara bile başlamadık henüz hastalığım bitmedi 21 ekim nasıl gelcek bilmiyorum
Ayrıca ben senden çok umutluyum Ağustos topiğinde de biri vardı aynı senden aldığım elektriği almıştım ondan da ve hamiş şimdi sende hamiş olacaksın umarım yine haklı çıkarım
canım inşallah hergün en az bi hamiş haberi alırız... 1 ekimde batı olanlar var mı gelişmeler?
bu arada ben de kendimden ümitli değilim... ama bekleyip görücez artık
kızlar selam bütün ekim topiklerine adımı yazıyorum uğur getirsin diye bat 1 ekim son 5 gün hadi bismillah
ay canım yaa inşallah ağzından bal damlıyoben o topiğe hiç yazmadım ama okuyodum...merak ettim kimdi ki o?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?